Persoonlijke coaching en ondersteuning

Bij Nika van Stiphout kun je terecht voor persoonlijke coaching en ondersteuning. Ben jij opzoek naar een coach die jou helpt en ondersteunt bij grotere of kleinere problemen waar je tegen aan loopt, jou ondersteunt bij het behalen van jouw doelen en die jou kan helpen jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt?

 

Ik ben met mijn werk als coach en begeleider gestart na mijn opleiding Social Studies aan de Fontys in Eindhoven in 2017.  
Ik zelf heb ook de nodige ervaringen op gedaan met betrekking tot angst, verlies, ADHD en hooggevoeligheid en heb heel veel gehad aan de personen die mij gecoacht en begeleid hebben. Ik draag heel graag mijn kennis over maar beter nog zelfs, ik geef je met alle liefde alle tools die je nodig hebt om jouw meest fijne leven te kunnen leiden.

 

Waar kan de persoonlijke coaching en ondersteuning allemaal bij helpen?;
- Het verminderen van stress
- Het werken door een burn-out
- Het verminderen van angsten
- Het behalen van je doelen

- Het leren accepteren en omgaan met verschillende emoties en gebeurtenissen
- Je leven leven zoals je dat echt wilt
- Het vergroten van zelfvertrouwen
- Het bewuster en meer mindful leven
- Gezonder leven
- Beter kunnen reflecteren
- Je positiever en sterker voelen
En ga zo maar door...

Coaching en ondersteuning kan helpen bij alles waar jij tegenaan loopt, op vast loopt of in wilt groeien. Iedereen is uniek en iedereen loopt tegen andere dingen aan. 'Persoonlijke' coaching en ondersteuning; is maatwerk voor jou!

Je hoeft het niet alleen te doen en je hoeft ook niet te wachten. Gun jezelf een gratis kennismaking en kijk of persoonlijke coaching en ondersteuning jou weer een stapje verder kan helpen!

AANVRAAG GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

TARIEVEN

KENNISMAKINGSGESPREK

 

TOT 21 JAAR

 

VANAF 21 JAAR

GRATIS

 

€57,85 per sessie van 60 minuten

 

€70,00 per sessie van 60 minuten