AANMELDEN VOOR DE WACHTRIJ

Je kunt je hieronder aanmelden voor de zangles wachtrij en/of de wachtrij voor Muzikale Ervaringen op locatie.

Het is regelmatig druk bij de zanglessen van Nika van Stiphout Coaching. Door 3 maanden abonnementen en strippenkaarten die een half jaar te gebruiken zijn kan het zomaar eens zo zijn dat de plaats naar jouw wens al een tijdje bezet is. Wanneer dat het geval is kun je je aanmelden voor de wachtrij. 
Nika neemt dan contact met je op om een inschatting te geven over wanneer de plek weer beschikbaar is. Wanneer het moment dichterbij komt en Nika zeker weet dat de plek vrijkomt neemt ze nogmaals contact om op je lessen samen in te plannen.

De beschikbare les tijden en het aantal beschikbare plekken kun je inzien via de pagina lestijden en natuurlijk de online agenda zelf (let op, je kunt maar voor 4 maanden vooruit de geplande lessen inzien, wil je verder vooruit kijken, neem even contact op met Nika).

Daarnaast is het ook erg druk bij de Muzikale Ervaringen die Nika verzorgt op locatie. Door vaste Muzikale Ervaringen die voor 3 tot 12 maanden vooruit gepland worden kan het zomaar eens zo zijn dat de plaats naar jouw wens al een tijdje bezet is. Wanneer dat het geval is kun je je aanmelden voor de wachtrij. 

Nika neemt dan contact met je op om een inschatting te geven over wanneer de plek weer beschikbaar is. Wanneer het moment dichterbij komt en Nika zeker weet dat de plek vrijkomt neemt ze nogmaals contact om samen de Muzikale Ervaringen op locatie in te plannen.


WACHTRIJ ZANGLESSEN

Wil je jezelf aanmelden voor de wachtrij? Vul even het onderstaande formulier in en dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op! Geef in het formulier alsjeblieft aan voor welke dag/tijd je wilt aansluiten in de wachtrij.

 

Je kunt een proefles natuurlijk altijd volgen op een beschikbare plek in de agenda, ook al is dat niet de tijd dat je doorgaans het liefste zangles zou willen.

Na het volgen van een proefles kun je beslissen of je wel of niet verder wilt gaan met de lessen. Mocht een plek naar keuze dan bezet zijn voor de komende tijd kun je je hieronder aanmelden voor de wachtrij.

Let op; hieronder worden alleen de tijden genoemd die door een abonnement vast bezet zijn. Dat wil niet zeggen dat de andere tijden allemaal beschikbaar zijn. Het kan namelijk zijn dat iemand met een strippenkaart zelfstandig verder vooruit heeft geplant.


Opties om aan te melden voor de wachtrij;

 

Even weken;

Maandag:

·       Maandag 1630-1715 uur maandelijks; bezet tot en met  december 2021

Dinsdag:

·       Dinsdag 1545-1630 uur 2 wekelijks; bezet tot en met oktober 2021


Woensdag:

·       Woensdag 1545-1615 uur 2 wekelijks; bezet  tot en met februari 2022


·       Woensdag 1615-1700 uur 2 wekelijks; bezet  tot en met november 2021

 

·       Woensdag 1715-1815uur 2 wekelijks; bezet tot en met januari 2022Oneven weken:
Maandag:

·       Maandag 1200-1245uur 2 wekelijks; bezet tot en met november 2021


·       Maandag 1545-1630 uur 2 wekelijks; bezet tot en met december 2021


Dinsdag:

·       Dinsdag 1545-1630 uur 2 wekelijks; bezet tot en met februari 2021


·       Dinsdag 1630-1715uur 2 wekelijks; bezet tot en met januari 2022


Donderdag;

 

·       Donderdag 1630-1715 2 wekelijks; bezet tot en met oktober 2021

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


WACHTRIJ MUZIKALE ERVARINGEN OP LOCATIE

Wil je jezelf of je locatie aanmelden voor de wachtrij? Vul even het onderstaande formulier in en dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op!

DAGDELEN/MOGELIJKHEDEN;

Oneven weken;

- Maandag middag (Volgeboekt, eventueel einde van de middag plek wanneer in de buurt van de eerste locatie)

- Donderdag ochtend (Volgeboekt)

 

Even weken;
- Maandag ochtend (Volgeboekt)
- Donderdag ochtend (Volgeboekt, eventueel begin van de ochtend nog plek wanneer in de buurt van de eerste locatie)

- Donderdag middag (Volgeboekt, eventueel einde van de middag plek wanneer in de buurt van de eerste locatie)

- Vrijdag middag (Volgeboekt)

 

Je kunt jezelf of je organisatie aanmelden voor de wachtrij van een van de dagdelen/mogelijkheden. Wanneer de muzikale ervaringen bij de locatie in kwestie stoppen wordt u op de hoogte gebracht en kunnen we starten. 

 

Wilt u op een ander dagdeel muzikale ervaringen ontvangen? Neem dan even contact op met Nika. Zij kan kijken of er iets mogelijk is in haar agenda.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.