INFORMATIE OVER ZANG-, (BASIS) PIANOLESSEN EN MUZIKALE ONTWIKKELING BIJ NIKA

Hieronder vind je in de volgende volgorde alle informatie die je nodig hebt. Tenminste, daar doen we onze best voor! Mocht je nog andere dingen willen weten, schroom dan niet en neem even contact op!

 

  • Informatie + tarieven zanglessen tot en met 21 jaar oud (privé, duo en groepslessen)
  • Informatie + tarieven zanglessen vanaf 21 jaar oud (privé, duo en groepslessen)

    Aanmelden voor een gratis proefles kan via de formulieren hieronder op de pagina of via het contactformulier
zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Iedereen kan leren zingen en muzikaal ontwikkelen, laten we daar maar eens mee beginnen!
Daarnaast is niets zo veelzijdig als zang en muziek!

Zingen en muziek heeft met zoveel verschillende dingen te maken en betekend voor zoveel verschillende mensen zoveel verschillende dingen!

 

Denk aan; het leren zingen op zich, aan ademhaling, aan zelfvertrouwen, aan ontspanning, aan ritme, aan muziek, aan melodieën, aan verbetering van spraak en stemgebruik, aan het verbeteren van communicatie, aan het hebben van een hobby, aan het uiten van emoties, aan het ontwikkelen van creativiteit en ga zo nog maar even door!

Ben jij benieuwd wat zang en muziek voor jou, jullie of voor jouw kind(eren) allemaal kan betekenen?
Kom dan gerust even langs voor een gratis proefles!


Iedereen kan leren zingen, dus daar hoef je niet bang voor te zijn! De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden,  worden op maat gemaakt en vinden plaats volgens de maatregelen van het RIVM.

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

PRIVÉ & duo EN GROEPS- ZANGLESsen, PIANO LESSEN en muzikale ONTWIKKELING bij nika

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

De zanglessen (en de basis piano lessen tot 21 jaar) zijn onderverdeeld in 2 leeftijdscategorieën;

- tot de 21 jaar oud

- ouder dan 21 jaar

Je kunt kiezen voor losse lessen, last-minute lessen, lessen op een strippenkaart of een abonnement. 


Hieronder vindt u in volgorde alle benodigde informatie per leeftijdscategorie. Heeft u nog vragen? Schroom niet en bel, app of mail eventjes!

Iedereen is natuurlijk anders. Vooral in deze leeftijdscategorie zit er veel verschil in manier van leren en interesse. De lessen worden dan ook geheel op maat gemaakt. Je kunt de zanglessen (en basis piano lessen) bij Nika van Stiphout Coaching volgen vanaf ongeveer 5 jaar. Dit is per kind verschillend. De lessen worden naar wens wat speelser en luchtiger vorm gegeven voor deze leeftijdscategorie.

Vanaf ongeveer 8 jaar zijn kinderen er vaak klaar voor om écht te gaan leren zingen en/of piano spelen. Daarom veranderen de lessen vanaf dit moment van de gehele speelse zanglessen, piano lessen/muzikale ontwikkelingsmomenten naar de iets serieuzere aanpak. Maar ben maar niet bang, de lessen worden ook hier nog steeds geheel op maat gemaakt en afgestemd op wat de leerling leuk vindt!

Of je nu 8, 16, 21 of 53 jaar bent; 
De eerste stap is altijd het volgen van een proefles! Deze les is natuurlijk bedoeld om even 'te proeven'. Elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen, te kijken hoe de lessen er ongeveer uitzien en te kijken of dit eventueel bij je past. In de proefles legt Nika alles uit over de lessen en kijk je samen naar wat je graag wilt leren, wat je leuk vindt om te doen en wat er allemaal mogelijk is.

Je zit na de proefles nergens aan vast! Maar uiteraard gaan we er voor nu even vanuit dat je na de proefles door wilt gaan met de lessen. Wanneer je doorgaat krijg je een online mapje; hier kunnen alleen jij en Nika in. In dit mapje wordt je hele proces vastgelegd; van de nummers die je graag zingt of leren spelen op de piano, de vragen die je hebt tot de aantekeningen van de lessen.

 

Om ervoor te zorgen dat je de meeste stappen zet in deze periode is het handig, maar niet verplicht uiteraard, dat je iedere 2 weken beschikbaar bent voor een les. Dit zodat er precies voldoende verwerkingstijd tussen zit maar je wel vaak genoeg komt om de volgende stap weer te kunnen zetten zonder dat je terugvalt of opnieuw moet beginnen. Dit is daarentegen uiteraard niet verplicht. 

Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van losse lessen, een strippenkaart of een abonnement.

 
Iemand met al wat zang ervaring heeft vaak aan ongeveer 6 lessen genoeg om de basis onder de knie te krijgen. Heb je nog helemaal geen ervaring met zang? Dan zit de basis er binnen 10 lessen ook zeker in! 

(Mits je natuurlijk je huiswerk en oefeningen goed bijhoudt).

Bij een strippenkaart kun je je lessen flexibel inplannen (naar beschikbaarheid van de online agenda), bij een abonnement heb je altijd op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip les. Daardoor is een abonnement ook net wat voordeliger dan een strippenkaart.  

 

De lessen worden geheel op maat gemaakt; jij leert wat je graag wilt leren! Dit gebeurt aan de hand van liedjes die jij graag zingt. Er wordt non-stop aandacht besteedt aan jouw eigen leerproces.

De lessen kunnen zowel privé als in duo of kleine groep van 3 tot 4 personen vorm gevolgd worden. Daarnaast kun je kiezen tussen lessen van 45 of 30 minuten. Of een duo les van 60 of 90 minuten. 

  

Wil jij op een fijne, ontspannen en goede manier leren zingen? Met de juiste ademhaling, ademsteun en zangtechnieken? Wil jij opzoek naar jouw eigen geluid, naar je eigen klank en jezelf en je stem zover mogelijk ontwikkelen? Wil je een leuke hobby vinden of lekker leren ontspannen? En wil je daarbij ook nog een extra portie doen, durf en zelfvertrouwen? Of wil je de basis van piano spelen leren?

Ouders zijn bij de proefles van harte welkom!
 

Plan dan nu je gratis proefles in! 

proefles aanvragen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com (er wordt namelijk telefonisch ook gevraagd om even een mailtje te sturen in verband met de online agenda).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bent u benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kunt u inzien! Klik op de button hieronder!

Is de plek naar uw voorkeur voor een langere tijd al bezet? Of wilt u graag op een andere tijd les dan op dit moment beschikbaar wordt gesteld? Geef het even aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Komt de plek van uw voorkeur vrij en bent u de eerste in de wachtrij? Dan is de plek binnen de kortste keren voor u! Klik op de button hieronder om contact  op te nemen!

TARIEVEN, geldend van 1 JANUARI 2022 tot minimaal 1 JULI 2022

EEN PROEFLES IS ALTIJD GRATIS

tot 21 jaar oud

Alle  genoemde tarieven inclusief BTW  (tot de 21 jaar BTW vrij)
Contant betaling is mogelijk met een toeslag van €10,00.
Bekijk altijd even de algemene voorwaarden!
Daarnaast kunt u natuurlijk ook informatie opvragen of iets bestellen door contact op te nemen.

 

Nika van Stiphout Coaching werkt samen met Stichting Leergeld Helmond

Strippenkaart
Bij een strippenkaart kun je zelfstandig je lessen flexibel inplannen momenten dat jou uitkomt. Hierbij zit je nergens aan vast. De strippenkaart is een half jaar geldig vanaf het moment van ontvangst van de factuur. Na ontvangst van de factuur kun je al je lessen naar wens inplannen en vooruit plannen. De strippenkaart betaal je per maand af. Het eerste betalingstermijn vindt plaats op de 1e van de volgende maand. 


Wil je je strippenkaart tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).


Is je strippenkaart verlopen (tot maximaal 2 maanden)? Dan kun je voor €10,00 per les je lessen eenmalig 2 maanden verlengen. 


Abonnement
Bij een abonnement is jouw plek altijd gereserveerd. Dit in tegenstelling tot lessen met een strippenkaart. Hierbij kun je in drukke periodes niet met zekerheid terecht. Bij een abonnement werk je met een lessen op vaste frequenties, vaste dagen en vaste tijden. De frequentie en looptijd van een abonnement verschilt. Het abonnement betaal je per maand af.

 

Wil je je abonnement tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 1 maand. Je lessen en betalingen worden dan 1 maand gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Je kunt daarnaast de zanglessen ook altijd cadeau geven!

LAST MINUTE LESSEN

Is er nog een beschikbare plek binnen 24 uur? Dan kun je die als losse les (geheel los of los naast je strippenkaart of abonnement) boeken voor € 25,00. Je ontvangt hiervoor ook een factuur. De les vindt alleen plaats wanneer de factuur ervoor voldaan is.

Wil je als 'niet vaste leerling' een losse last minute les inplannen? Vraag dan even naar de link van de online agenda bij Nika. Na het ontvangen van de link kun je een gratis account aanmaken en bekijken welke last minute plekken er misschien beschikbaar zijn.

inhaalles / les op dinsdagavond of zaterdagochtend

Bij Nika van Stiphout Coaching kan je een les tot 24 uur van te voren kosteloos afmelden.

Deze kun je daarna op een ander moment inhalen, als de beschikbaarheid in de agenda dit toelaat.

 

Mocht er geen plek meer zijn in de agenda kun je gebruik maken van de inhaaldagen.

Deze vinden 1 keer per 2 maanden plaats op dinsdagavond van 1830 tot 2045 uur en op zaterdagochtend van 0900 tot 1200uur.

Kun je niet inplannen in de agenda en kun je (door jouw eigen agenda) niet binnen 2 maanden gebruik maken van een inhaalmoment? Dan wordt de les afgeschreven van je strippenkaart of abonnement.

 

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com.

 

Wil je een keer extra op dinsdagavond of zaterdagochtend les? Dat kan alleen als er geen gebruik is gemaakt van de inhaalmomenten. Je kunt dit vanaf een week van te voren inplannen. Nika kan jouw les wel nog tot 24 uur van te voren afzeggen, als er iemand gebruik moet maken van het inhaalmoment wanneer de lesagenda volgeboekt is. 

 

Voor het volgen van een les (buiten een inhaalles) op dinsdagavond of zaterdagochtend betaal je €50,00 (ouder dan 21 jaar) en €41,32 (jonger dan 21 jaar) per 45 minuten (inclusief dinsdagavond/zaterdagochtend toeslag). Deze les volg je los van je strippenkaart of abonnement. Je ontvangt hiervoor een losse factuur. Dit geldt ook voor proeflessen. Proeflessen buiten de inhaalmomenten zijn gratis.

LOSSE PRIVÉ ZANG of PIANO

 

Losse les 

 

€52,00 per les

 

STRIPPENKAART PRIVÉ ZANG OF PIANO (6 maanden geldig)

45 minuten  

5 lessen

€41,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€39,00 per les, betaling per maand
   

30 minuten

 

5 lessen

€30,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€28,00 per les, betaling per maand

abonnement PRIVÉ ZANG OF PIANO (3 maanden)

 

2 lessen per maand, 30 minuten  

€26,00 per les, betaling per maand

 
   

2 lessen per maand, 45 minuten

 

€37,00 per les, betaling per maand

 

LOSSE duo, 3 of 4 personen ZANGLES

 

Losse les 60 minuten;  

 €99,00 per les

 
   

Losse les 90 minuten;

 

€148,00 per les

 

STRIPPENKAART duo, 3 of 4 personen ZANGles (6 maanden geldig)

60 minuten  

5 lessen

€83,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€85,00 per les, betaling per maand

abonnement DUO, 3 OF 4 PERSONEN ZANGLESSEN (3 maanden)

 

2 lessen per maand, 60 minuten  

€87,00 per les, betaling per maand

 

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

VANAF 21 JAAR OUD

EEN PROEFLES IS ALTIJD GRATIS!

proefles aanvragen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com (er wordt namelijk telefonisch ook gevraagd om even een mailtje te sturen in verband met de online agenda).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ben je benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kun je inzien! Klik op de button hieronder!

Is de plek naar uw voorkeur voor een langere tijd al bezet? Of wilt u graag op een andere tijd les dan op dit moment beschikbaar wordt gesteld? Geef het even aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Komt de plek van uw voorkeur vrij en bent u de eerste in de wachtrij? Dan is de plek binnen de kortste keren voor u! Klik op de button hieronder om contact  op te nemen!

tarieven

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW (tot de 21 jaar BTW vrij)
Contant betaling is mogelijk met een toeslag van van €10,00.
Bekijk altijd even de algemene voorwaarden!
Nika van Stiphout Coaching werkt samen met Stichting Leergeld Helmond

Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van losse lessen, een strippenkaart of een abonnement.

 

Strippenkaart
Bij een strippenkaart kun je zelfstandig je lessen flexibel inplannen momenten dat jou uitkomt. Hierbij zit je nergens aan vast. De strippenkaart is een half jaar geldig vanaf het moment van ontvangst van de factuur. Na ontvangst van de factuur kun je al je lessen naar wens inplannen en vooruit plannen. De strippenkaart betaal je per maand af. Het eerste betalingstermijn vindt plaats op de 1e van de volgende maand. 

Wil je je strippenkaart tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).


Is je strippenkaart verlopen (tot maximaal 2 maanden)? Dan kun je voor €10,00 per les je lessen eenmalig 2 maanden verlengen. 

 
Abonnement
Bij een abonnement is jouw plek altijd gereserveerd. Dit in tegenstelling tot lessen met een strippenkaart. Hierbij kun je in drukke periodes niet met zekerheid terecht. Bij een abonnement werk je met een lessen op vaste frequenties, vaste dagen en vaste tijden. De frequentie en looptijd van een abonnement verschilt. Het abonnement betaal je per maand af.

Wil je je abonnement tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 1 maand. Je lessen en betalingen worden dan 1 maand gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Je kunt daarnaast de zanglessen ook altijd cadeau geven!

LAST MINUTE LESSEN

Is er nog een beschikbare plek binnen 24 uur? Dan kun je die als losse les (geheel los of los naast je strippenkaart of abonnement) boeken voor €29,50. Je ontvangt hiervoor ook een factuur. De les vindt alleen plaats wanneer de factuur ervoor voldaan is.

Wil je als 'niet vaste leerling' een losse last minute les inplannen? Vraag dan even naar de link van de online agenda bij Nika. Na het ontvangen van de link kun je een gratis account aanmaken en bekijken welke last minute plekken er misschien beschikbaar zijn.

inhaales

Bij Nika van Stiphout Coaching kan je een les tot 24 uur van te voren kosteloos afmelden.

Deze kun je daarna op een ander moment inhalen, als de beschikbaarheid in de agenda dit toelaat.

 

Mocht er geen plek meer zijn in de agenda kun je gebruik maken van de inhaaldagen.

Deze vinden 1 keer per 2 maanden plaats op dinsdagavond van 1830 tot 2045 uur en op zaterdagochtend van 0900 tot 1200uur.

Kun je niet inplannen in de agenda en kun je (door jouw eigen agenda) niet binnen 2 maanden gebruik maken van een inhaalmoment? Dan wordt de les afgeschreven van je strippenkaart of abonnement.

 

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com.

 

Wil je een keer extra op dinsdagavond of zaterdagochtend les? Dat kan alleen als er geen gebruik is gemaakt van de inhaalmomenten. Je kunt dit vanaf een week van te voren inplannen. Nika kan jouw les wel nog tot 24 uur van te voren afzeggen, als er iemand gebruik moet maken van het inhaalmoment wanneer de lesagenda volgeboekt is. 

 

Voor het volgen van een les (buiten een inhaalles) op dinsdagavond of zaterdagochtend betaal je €50,00 (ouder dan 21 jaar) en €41,32 (jonger dan 21 jaar) per 45 minuten (inclusief dinsdagavond/zaterdagochtend toeslag). Deze les volg je los van je strippenkaart of abonnement. Je ontvangt hiervoor een losse factuur. Dit geldt ook voor proeflessen. Proeflessen buiten de inhaalmomenten zijn gratis.

LOSSE PRIVÉ ZANG of PIANO

 

Losse les;

 

€57,00 per les

 

STRIPPENKAART PRIVÉ ZANG OF PIANO (6 maanden geldig)

45 minuten  

5 lessen

€48,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€46,00 per les, betaling per maand
   

30 minuten

 

5 lessen

€34,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€32,00 per les, betaling per maand

abonnement PRIVÉ ZANG OF PIANO (3 maanden)

 

2 lessen per maand, 30 minuten  

€30,00 per les, betaling per maand

 
   

2 lessen per maand, 45 minuten

 

€44,00 per les, betaling per maand

 

LOSSE duo, 3 of 4 personen ZANGLES

 

Losse les 60 minuten;  

 €122,00 per les

 
   

Losse les 90 minuten;

 

€177,00 per les

 

STRIPPENKAART duo, 3 of 4 personen ZANGles (6 maanden geldig)

60 minuten  

5 lessen

€112,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€100,00 per les, betaling per maand

abonnement DUO, 3 OF 4 PERSONEN ZANGLESSEN (3 maanden)

 

2 lessen per maand, 60 minuten  

€98,00 per les, betaling per maand

 

proefles aanvragen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com (er wordt namelijk telefonisch ook gevraagd om even een mailtje te sturen in verband met de online agenda).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ben je benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kun je inzien! Klik op de button hieronder!

Is de plek naar uw voorkeur voor een langere tijd al bezet? Of wilt u graag op een andere tijd les dan op dit moment beschikbaar wordt gesteld? Geef het even aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Komt de plek van uw voorkeur vrij en bent u de eerste in de wachtrij? Dan is de plek binnen de kortste keren voor u! Klik op de button hieronder om contact  op te nemen!