programmaboekje

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Wil je graag inzicht in welke muzikale ervaringen en vormen van muziektherapie Nika allemaal kan bieden? Dan kun je vrijblijvend een programmaboekje aanvragen. Hierin vind je een overzicht van een deel van de mogelijke activiteiten en werkvormen.
(Bijna) alle muzikale ervaringen zijn geschikt voor bijna alle doelgroepen en bijna alle leeftijdscategorieën. Een muzikale ervaring en muziektherapie kan namelijk altijd aangepast worden aan de betreffende groep waar het voor bedoeld is.

Het programmaboekje geeft dan ook slechts een voorbeeld/indicatie van wat er in als basis allemaal mogelijk is. Wanneer je gebruik zou willen maken van de muzikale ervaringen of van muziektherapie wordt er samen gekeken wat het beste past en wat er allemaal mogelijk is.

vrijblijvende aanvraag programmaboekje

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.