reeks; een muzikale start! (4 tot en met 8 jaar)

Educatieve en speelse introductie in zang, dans en muziek

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

De introductie reeks; Een Muzikale Start, is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar om op een leuke, speelse en educatieve manier kennis te maken met zang, dans en muziek!

In de 4 keer dat we aan de slag gaan zorgt Nika dat de kinderen op een leuke manier hun muzikale basis gaan leggen. Ze verteld veel over zang, dans en muziek. Maar ben maar niet bang… ze gaat natuurlijk niet de hele tijd praten! Nee, samen gaan we lekker zingen, dansen en muzikale spelletjes doen! Zodat je op een leuke manier veel kunt leren over zingen, dansen en muziek! 

Dit doet Nika onder anderen de hand van haar 4 eigen geschreven nummers;

  • Zingen Doe Je Zo
  • Muziek Maken Dat Kan Iedereen
  • Wat Is Ritme?
  • en Een Musical

Daarnaast brengt Nika ook de nodige leuke materialen en instrumenten mee.
De reeks kan plaats vinden bij Nika op locatie of op jouw/jullie eigen locatie!

Willen de kinderen na afloop van de reeks verder met zingen of muziek? Dan krijgen ze unieke kortingen op de zanglessen en muzikale ervaringen!

De reeks is extra geschikt voor scholen en kinderopvangcentra.


vrijblijvende aanvraag doen

Wat leuk dat je een vrijblijvende aanvraag wilt doen voor de reeks; Een Muzikale start! Ontvang je daarnaast graag specifieke informatie? Stel je vraag en schroom niet!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.