AANSLUITEN IN DE WACHTRIJ OF DAG/TIJDSTIP AANVRAGEN

Het is bij Nika van Stiphout Coaching regelmatig gezellig druk. En wanneer leerlingen lessen vooruit hebben gepland met een strippenkaart of gebruik maken van een abonnement kan het zomaar zijn dat een bepaalde dag of bepaald tijdstip voor 3 maanden, een half jaar of een jaar vol zit!

Ben je enthousiast na je proefles maar is de tijd waar je gebruik van zou willen maken voor de komende tijd bezet? Of ben je al bezig met zanglessen en wilde je net iets gaan plannen en is jouw eerste voorkeur nu net bezet? Oeps! Net te laat?!


Geen paniek, we hebben 2 opties!
Of er is nog een tweede keuze van je beschikbaar of je kunt aangeven dat je aan wilt sluiten in de wachtrij.
Wanneer je de gewenste dag en het gewenste tijdstip doorgeeft, word je benaderd wanneer er uitzicht is op een vrije plek.

Heb je op dat moment geen interesse meer? Geen probleem!
Verandert op het moment dat je wacht jouw eigen planning en kan je wel al starten met de lessen? Super! Je bent altijd welkom!

Zou je op een ander moment les willen dan dat beschikbaar? Geef het even aan, dan kunnen we samen kijken of er mogelijkheden zijn!


______

Heb je al een strippenkaart of abonnement maar is er geen plek beschikbaar die bij jouw agenda past?
Neem alsjeblieft contact op! We plannen samen wat verder vooruit en bevriezen even je betalingstermijnen tot het moment dat je weer lessen kunt volgen!

aansluiten in de wachtrij of dag/tijdstip aanvragen

Wil je jezelf aanmelden voor de wachtrij of je wil je een aanvraag doen voor les op een andere dag of tijdstip? Vul even het onderstaande formulier in en dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.