bubbel  set

Bestel nu jouw luxe bubbel set!

Bestel hem nu en heb hem nog ruim voor de Kerst in huis!

 

Laat  via een mailtje naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com weten welke naam er op de tas mag komen en welke boodschap er op het persoonlijke kaartje mag!

 

De set is ook verkrijgbaar met een transparante fles zonder sticker of met een eigen ontworpen sticker of sticker met naam!


Bij Nika van Stiphout coaching zijn we ontzettend fan van de bubbel (LaxVox) techniek! Zelf hebben we hier ontzettend veel profijt van voor- en na optredens maar ook na volle lesdagen of het geven van workshops. Overal waar de stem veel gebruikt wordt merken we dat, zowel bij ons als bij de leerlingen, de LaxVox techniek veel ontspanning en kwaliteitsverbetering van de stem geeft. Vandaar dat we hebben besloten LaxVox sets zelf te gaan verkopen zodat meer mensen de voordelen kunnen ervaren!

 

De LaxVox of ‘bubbel’ techniek is in Scandinavische landen maar ook in Amerika al langer bekend (semi-occlusion of the vocal tract). Maar ook hier in Nederland zien we het steeds vaker voorbij komen (ook bijvoorbeeld achter de schermen bij The Voice Of Holland, heb jij er al een gespot?!)

 

Lax betekent vrij, Vox betekent stem. LaxVox betekent dus vrije stem.

Met een LaxVox set kun je de coördinatie verbeteren tussen je houding, ademhaling, ademsteun, luchtverdeling en je stem. Daarnaast verbeter je ook nog eens de beweging van je stemplooien en verbeter je je stemkwaliteit.

 

Je kunt de bubbel set natuurlijk altijd gebruiken maar het is fijn om hem extra te gebruiken wanneer je;

- last hebt van je stem

- stemproblemen wilt voorkomen

- je stem intensief gebruikt hebt (bijvoorbeeld na het voor de klas staan of langer zingen)

- je stem wilt opwarmen

- je stemkwaliteit, ademhaling, ademsteun en houding wilt verbeteren 

 

Wat heb je hiervoor nodig?

Met de LaxVox set van Nika van Stiphout coaching heb je alles meteen bij de hand;

- Een geschikte fles

- Een echte bubbelslang (De slang wordt in het flesje met water gedaan. Het andere uiteinde van de slang doe je in je mond, tussen de tanden en op de tong. Je sluit je lippen om de slang en maakt geluid door de slang.)

- Elastiekjes

- De handleiding met extra toelichting en informatie

- En ook nog eens persoonlijke korting cadeau!

 

Bestel hem nu het liefste via onze webshop (of via bol.com)

Laat  via een mailtje naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com weten welke naam er op de tas mag komen en welke boodschap er op het persoonlijke kaartje mag!

Bestel nu jouw 'bubbel' set!

Bestel hem nu en heb hem nog ruim voor pakjesavond in huis!