groepszangles & ZANGCOACHING

Wil je graag op een leuke, goede, fijne en ontspannen manier leren zingen?
Wil je graag in een groep zingen maar is koor te groot?

Wil je meer persoonlijke begeleiding, tips en adviezen dan dat je bij een koor krijgt, maar meer gezelligheid dan privé lessen?

Dan is groepszangles bij Nika van Stiphout Coaching door Celeste Kok echt iets voor jou!

In een groepszangles zingen we met 3 tot maximaal 6 personen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke groei en begeleiding. Maar zijn er zéker ook genoeg personen voor gezelligheid, feedback en input!

 

De groepszanglessen vinden eens per twee weken plaats op zaterdag.

Er zijn 2 groepen;

Groep 1, 11100-1200 uur (nog enkele plekken)

Groep 2; 1345-1445 uur (nog niet gestart)

Je bent van harte welkom een keer vrijblijvend mee te doen!
(leeftijd; vanaf 16 jaar).

Bijdrage;
Je krijgt 2 lessen per maand voor 40,00 per maand per automatische incasso.
(in vorm van een 6 maanden abonnement). De les data worden in voren gecommuniceerd. Er is geen restitutie mogelijk wanneer je niet kunt.  Bij overmacht kan in overleg met de docent en de groep kan een les worden verplaatst binnen de 6 maanden. Maar er wordt naar gestreefd zoveel mogelijk vast te houden aan de vooraf afgesproken dagen.


Wat leuk dat je een gratis  proefles wilt volgen! Je kunt via de button hieronder een proefles aanvragen. Voor vragen of opmerkingen neem even contact op via 06-10593368 of nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com. 

 

Na het aanmelden voor een proefles vind je in je mailbox (misschien spambox) je account gegevens voor onze app. Hiermee kun je de proefles zelf inplannen. Je dient hiervoor de gratis Logifit app te downloaden. Alle informatie over de app vind je hier!

 

 

LET OP; deze app bevindt zich in de testfase. Mocht je ergens tegen aan lopen, geef het alsjeblieft meteen even aan :)!.

Voor vragen of contact, schroom niet en stuur vooral even een mailtje naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com!