muzikale ontwikkeling / basis piano les TOT DE 12 JAAR OUD

Voor muzikale ontwikkeling en basis piano les van 4 tot en met 12 jaar oud kun je terecht bij onze docenten Nika en Mija.

Voor meer informatie over onze docenten klik hier.


Iedereen is natuurlijk anders. Vooral in deze leeftijdscategorie zit er veel verschil in manier van leren en interesse. De lessen worden dan ook geheel op maat gemaakt. Je kunt de zanglessen (en basis piano lessen) bij Nika van Stiphout Coaching volgen vanaf ongeveer 5 jaar. Dit is per kind verschillend. De lessen worden naar wens wat speelser en luchtiger vorm gegeven voor deze leeftijdscategorie.

Vanaf ongeveer 8 jaar zijn kinderen er vaak klaar voor om écht te gaan leren zingen en/of piano spelen. Daarom veranderen de lessen vanaf ongeveer dit moment van de gehele speelse zanglessen, piano lessen/muzikale ontwikkelingsmomenten naar de iets serieuzere aanpak. Maar ben maar niet bang, de lessen worden ook hier nog steeds geheel op maat gemaakt en afgestemd op wat de leerling leuk vindt!

Je kunt bij muzikale ontwikkeling denken aan;
- zingen
- dansen
- basis noten leer
- basis piano lessen
- liedjes schrijven
- eigen creatieve inbreng

De eerste stap is altijd het volgen van een proefles! Deze les is natuurlijk bedoeld om even 'te proeven'. Elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen, te kijken hoe de lessen er ongeveer uitzien en te kijken of dit eventueel bij je past. In de proefles legt Nika alles uit over de lessen en kijk je samen naar wat je graag wilt leren, wat je leuk vindt om te doen en wat er allemaal mogelijk is.

Je zit na de proefles nergens aan vast! Maar uiteraard gaan we er voor nu even vanuit dat je na de proefles door wilt gaan met de lessen. Wanneer je doorgaat krijg je een online mapje; hier kunnen alleen jij en Nika in. In dit mapje wordt je hele proces vastgelegd; van de nummers die je graag zingt, aantekeningen die gemaakt zijn, huiswerk wat je gekregen hebt en wat jij naar wens nog meer wilt toevoegen! 
 

Om ervoor te zorgen dat je de meeste stappen zet in deze periode is het handig, maar niet verplicht uiteraard, dat je iedere 2 weken beschikbaar bent voor een les. Dit zodat er precies voldoende verwerkingstijd tussen zit maar je wel vaak genoeg komt om de volgende stap weer te kunnen zetten zonder dat je terugvalt of opnieuw moet beginnen. Dit is daarentegen uiteraard niet verplicht. 

Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van losse lessen, een strippenkaart of een abonnement.

 

De lessen worden geheel op maat gemaakt; jij leert wat je graag wilt leren! Dit gebeurt aan de hand van liedjes die jij graag zingt. Er wordt non-stop aandacht besteedt aan jouw eigen leerproces.

De lessen kunnen zowel privé als in duo vorm gevolgd worden. Daarnaast kun je kiezen tussen lessen van 45 of 30 minuten. 

  
Plan nu een gratis proefles in!  (Ouders zijn bij de proefles van harte welkom!)
 

 

proefles inplannen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bent u benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kunt u inzien! Klik op de button hieronder!

TARIEVEN tot de 21 jaar oud

GELDEND VAN 1 JANUARI 2022 TOT MINIMAAL 1 JULI 2022
Een proefles is altijd gratis

Alle  genoemde tarieven inclusief BTW  (tot de 21 jaar BTW vrij)
Contant betaling is mogelijk met een toeslag van €10,00.
Bekijk altijd even de algemene voorwaarden!
Daarnaast kunt u natuurlijk ook informatie opvragen of iets bestellen door contact op te nemen.

 

Nika van Stiphout Coaching werkt samen met Stichting Leergeld Helmond

Strippenkaart
Bij een strippenkaart kun je zelfstandig je lessen flexibel inplannen momenten dat jou uitkomt. Hierbij zit je nergens aan vast. De strippenkaart is een half jaar geldig vanaf het moment van ontvangst van de factuur. Na ontvangst van de factuur kun je al je lessen naar wens inplannen en vooruit plannen. De strippenkaart betaal je per maand af. Het eerste betalingstermijn vindt plaats op de 1e van de volgende maand. 


Wil je je strippenkaart tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).


Is je strippenkaart verlopen (tot maximaal 2 maanden)? Dan kun je voor €10,00 per les je lessen eenmalig 2 maanden verlengen. 


Abonnement
Bij een abonnement is jouw plek altijd gereserveerd. Dit in tegenstelling tot lessen met een strippenkaart. Hierbij kun je in drukke periodes niet met zekerheid terecht. Bij een abonnement werk je met een lessen op vaste frequenties, vaste dagen en vaste tijden. De frequentie en looptijd van een abonnement verschilt. Het abonnement betaal je per maand af.

 

Wil je je abonnement tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 1 maand. Je lessen en betalingen worden dan 1 maand gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Je kunt daarnaast de zanglessen ook altijd cadeau geven!

PRIVÉ

LOSSE LES  PRIVÉ MUZIKALE ONTWIKKELING

 

Losse les 

 

€52,00 per les

 

STRIPPENKAART PRIVÉ MUZIKALE ONTWIKKELING (6 maanden geldig)

45 minuten  

5 lessen

€41,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€39,00 per les, betaling per maand
   

30 minuten

 

5 lessen

€30,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€28,00 per les, betaling per maand

abonnement PRIVÉ MUZIKALE ONTWIKKELING (3 maanden)

 

2 lessen per maand, 30 minuten  

€26,00 per les, betaling per maand

 
   

2 lessen per maand, 45 minuten

 

€37,00 per les, betaling per maand

 

DUO

LOSSE duo LES MUZIKALE ONTWIKKELING

 

Losse les 60 minuten;  

 €99,00 per les

 
   

Losse les 90 minuten;

 

€148,00 per les

 

STRIPPENKAART duo MUZIKALE ONTWIKKELING (6 MAANDEN GELDIG)

60 minuten  

5 lessen

€83,00 per les, betaling per maand

10 lessen

€85,00 per les, betaling per maand

abonnement DUO MUZIKALE ONTWIKKELING (3 maanden)

 

2 lessen per maand, 60 minuten  

€87,00 per les, betaling per maand