ONLINE CURSUS; ZANGMETHODE NVS©

Zingen zangles zang zangeres proefles helmond eindhoven noord-brabant zangcoach lesmethode uniek workshops

Iedereen kan leren zingen, maar je moet wel weten hoe! Wil jij starten met leren zingen? Dat kan naast de zanglessen bij Nika van Stiphout Coaching nu ook met de onlinecursus ZANGMETHODE NVS©! 

 

De onlinecursus; ZANGMETHODE NVS ©!
Bestaande uit maar liefst 5 hoofdstukken, 62 informatieve lessen, video's, oefenvideo’s, een handleiding, 15 huiswerkopdrachten, 5 quizzen en 1 gratis contactmoment!


WAAROM DE ONLINECURSUS; ZANGMETHODE NVS©


Nergens vind je een dergelijke onlinecursus zang als bij Nika van Stiphout Coaching omdat Nika werkt met een eigen, unieke lesmethode. Een methode waardoor zingen voor iedereen binnen handbereik ligt en erg laagdrempelig wordt!

De cursus is kort maar krachtig! Hij geeft jou precies de tools en handvatten die je nodig hebt om jou leerproces te starten en hier ontzettend veel in te leren. Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn, als het maar duidelijk en krachtig is!

Bij de onlinecursus vind je niet alleen video's, de cursus is interactief door onder andere de 15 huiswerkopdrachten die erin verwerkt zijn. Zo neem je alle stof goed in je op, werk je snel aan je bewustzijn en werk je het meest effectief aan jouw eigen ontwikkelproces!


NOG MEER VOORDELEN

Naast dat de cursus erg leuk en interactief is, is het ook nog eens goedkoper dan zanglessen. Daarbij zijn er zelfs nog meer voordelen van de onlinecursus!

Heb je geen tijd voor zanglessen, duurt het reizen te lang of passen de lestijden niet goed in jouw agenda? Daar heb je met de onlinecursus natuurlijk geen last meer van! Deze onlinecursus kun je volgen op momenten dat het jou uitkomt. Je kunt hem pauzeren wanneer je wilt, hervatten wanneer je wilt en je kiest zelf hoelang en wanneer je er tijd aanbesteedt!

Uniek aan deze onlinecursus is dat deze wordt geleverd inclusief 1 gratis contactmoment van 15 minuten. Deze kan je inzetten wanneer je ergens niet uitkomt, wanneer je vragen hebt of wanneer je wenst dat Nika een keer meekijkt of je verder helpt. Deze contactmomenten kun je naar behoefte altijd extra aanschaffen. De contactmomenten kunnen zowel telefonisch, online als op locatie plaatsvinden.

Naast dat je deze cursus geheel kunt volgen in je eigen tijd heb je ook altijd (24/7), en vóór altijd tijd, de rest van je leven, toegang tot de cursus! Dit geeft nog meer flexibiliteit in het volgen van de cursus. Bijvoorbeeld voor wanneer je even geen tijd of zin hebt. Maar maakt ook dat wanneer je deze een keer aanschaft, je hier voor altijd plezier van hebt en voor altijd op terug kunt vallen!


WIL JIJ EEN VOORPROEFJE VAN DE CURSUS? BEKIJK DE VIDEO!


Wil jij graag een start maken met het leren zingen in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo? Wacht niet langer en begin op jouw tempo aan de onlinecursus!

Online cursus; zangmethode NVS© (standaard pakket).


Dit standaard pakket wordt geleverd inclusief video's, huiswerkopdrachten, handleiding en cursus op in PDF en één gratis contact moment. Wil je meer contactmomenten? Kies een ander pakket of schaf deze los aan.

€ 54,99

€ 24,99

  • Beschikbaar

Online cursus; zangmethode NVS© (2 contactmomenten).Dit standaard pakket wordt geleverd inclusief video's, huiswerkopdrachten, handleiding en cursus op in PDF en twee gratis contactmomenten. Wil je meer contactmomenten? Kies een ander pakket of schaf deze los aan.

€ 69,99

  • Beschikbaar

EXTRA CONTACTMOMENT

Wil je meer dan 2 contactmomenten? Deze kun je hier extra aanschaffen.

€ 14,99

  • Beschikbaar

Heb je vragen of opmerkingen? Neem alsjeblieft even contact op!