oNLINE MET NIKA

Naast dat je altijd van harte welkom bent bij Nika op locatie en dat Nika ook met alle liefde naar (jouw) locatie komt. Kun je bij Nika van Stiphout Coaching ook terecht online. Dit voor zowel privé zanglessen als een online cursus zang.

Dus heb je minder tijd, geen vervoer of wil je liever thuis/online aan de slag?! Lees dan snel verder!

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen

Iedereen kan leren zingen en muzikaal ontwikkelen, laten we daar maar eens mee beginnen!
Daarnaast is niets zo veelzijdig als zang en muziek!

Zingen en muziek heeft met zoveel verschillende dingen te maken en betekend voor zoveel verschillende mensen zoveel verschillende dingen!

 

Denk aan; het leren zingen op zich, aan ademhaling, aan zelfvertrouwen, aan ontspanning, aan ritme, aan muziek, aan melodieën, aan verbetering van spraak en stemgebruik, aan het verbeteren van communicatie, aan het hebben van een hobby, aan het uiten van emoties, aan het ontwikkelen van creativiteit en ga zo nog maar even door!

 

Het omvat heel veel dingen die altijd heel belangrijk zijn, maar ook net wat extra belangrijk zijn, vooral nu in deze tijd!


Ben jij benieuwd wat zang en muziek voor jou, jullie of voor jouw kind(eren) allemaal kan betekenen?
Kom dan gerust even langs voor een gratis proefles!


Iedereen kan leren zingen, dus daar hoef je niet bang voor te zijn! De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden,  worden op maat gemaakt en vinden plaats volgens de maatregelen van het RIVM.