groepsZANGlessen EN MUZIKALE ONTWIKKELING OP (JOUW) LOCATIE

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Iedereen kan leren zingen en muzikaal ontwikkelen, laten we daar maar eens mee beginnen!
Daarnaast is niets zo veelzijdig als zang en muziek!

Zingen en muziek heeft met zoveel verschillende dingen te maken en betekend voor zoveel verschillende mensen zoveel verschillende dingen!

 

Denk aan; het leren zingen op zich, aan ademhaling, aan zelfvertrouwen, aan ontspanning, aan ritme, aan muziek, aan melodieën, aan verbetering van spraak en stemgebruik, aan het verbeteren van communicatie, aan het hebben van een hobby, aan het uiten van emoties, aan het ontwikkelen van creativiteit en ga zo nog maar even door!

 

Het omvat heel veel dingen die altijd heel belangrijk zijn, maar ook net wat extra belangrijk zijn, vooral nu in deze tijd!

Iedereen kan leren zingen, dus daar hoef je niet bang voor te zijn! De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden,  worden op maat gemaakt en vinden plaats volgens de maatregelen van het RIVM.

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen

Vind jij het super leuk om te zingen, met zingen en muziek bezig te zijn, maar wil je liever in een groep zingen en leren zingen in plaats van privé lessen? Dan ben je ook bij Nika van Stiphout Coaching aan het juiste adres. Groepslessen zijn niet alleen heel leerzaam maar ook nog eens ontzettend gezellig! Je leert veel van elkaar en zult ervaren dat zingen in een groep heel veel fijne energie los maakt!

In verband met de huidige coronarichtlijnen worden er op dit moment alleen groepslessen voor kinderen tot en met 12 jaar op locatie gegeven. Alle andere groepslessen worden pas weer aangeboden wanneer de richtlijnen van het RIVM dit toelaten. Je kunt je wel alvast aanmelden voor een groepsles of workshop naar keuze.