groepsZANGlesSEN  8 tot 13 jaar OP (JOUW) LOCATIE

Houd jij ontzettend van zingen en wil je er ook graag meer van weten, het beter leren en wil je het vooral graag nóg meer doen? Maar...wil je dat liever niet alleen? Dan zijn de groepslessen echt iets voor jou!

Met jouw gewenste groep, op jouw gewenste locatie gaan we aan de slag! Op een leuke manier leren we zingen, samen zingen, leren we wat allemaal belangrijk is om te zingen en is er ook nog ruimte voor vragen en hulp 1 op 1 (in de groep) als het nodig is.

De belangrijkste elementen in de groepslessen zang voor kinderen van 8 tot 13 jaar zijn;
Samen plezier maken
Zelfvertrouwen opbouwen

Leren van elkaar en luisteren naar elkaar
Alles laagdrempelig
Gezelligheid
Lekker en vrij zingen

En natuurlijk (bijna vanzelf) heel veel leuke dingen leren

Groepslespakket; Laten We Beginnen Met Zingen
In 4 lessen van 1,5 uur gaan we aan de slag met de basis. Wil je daarna nog meer groepslessen? Dan wordt er gekeken wie er nog meer door wil met de groepslessen (of dat er nieuwe aanmeldingen zijn) en vormen we daarmee een groep of kan je kiezen voor duo of privé lessen.

Klein beetje inzicht in wat je kunt verwachten; 
Basis van les 1; kennismaking met elkaar en met zingen, ademhaling, opwarming, samen zingen van groepsliedjes, zelfvertrouwen, plezier, ruimte voor vragen.
Basis van les 2; herhaling ademhaling, opwarming, samen zingen van groepsliedjes, zelfvertrouwen, plezier, eerste zangtechniek, voor wie wil beginnen met solo of kleine groepjes zingen, ruimte voor vragen.
Basis van les 3; ademsteun, opwarming, samen zingen van groepsliedjes, zelfvertrouwen, plezier, tweede zangtechniek, voor wie wil solo of kleine groepjes zingen, ruimte voor vragen.
Basis van les 4; ademsteun, opwarming, samen zingen van groepsliedjes, zelfvertrouwen, plezier, derde zangtechniek, voor wie wil solo of kleine groepjes zingen, ruimte voor vragen.

Voor een prijsindicatie (inclusief BTW, reistijd binnen een straal van 20 minuten vanaf Wijkhuis De Fonkel in Helmond, materialen, afschrijving, voorbereiding) en andere gewenste informatie, neem vrijblijvend contact op.

VRIJBLIJVEND CONTACT; laten we beginnen met zingen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Heb je vragen of wil je graag in contact komen? Schroom niet!