muzikale ervaringen & Muziektherapie OP (JOUW) LOCATIE

Dat heel veel mensen het fijn vinden om met muziek bezig te zijn of om muziek te luisteren, dat weten we natuurlijk allemaal.
Waar veel mensen daarentegen niet bij stil staan is dat muziek ontzettend gezond is voor de mens! Zowel voor de geestelijke als de lichamelijke gezondheid. En het mooie is;  je hoeft niet per se muzikaal te zijn om positieve resultaten te behalen met muzikale ervaringen en muziektherapie!

Muzikale ervaringen en muziektherapie vermindert onder anderen pijn, reduceert stress, helpt bij het ontwikkelen van je muzikaliteit en creativiteit, verbeterd je zang, verbeterd je spel, verbeterd de slaap, helpt bij depressie en andere negatieve emoties, stimuleert je bloedvaten, versterkt je geheugen en stimuleert je brein, brengt blijdschap, verbeterd je bewegingsmogelijkheden, stimuleert creativiteit, verbeterd je communicatie, vergroot zelfvertrouwen en vergroot het samenhorigheidsgevoel, helpt bij het gebruik van je stem en ademhaling en ga zo nog maar even door!

Bij alles wat Nika aanbiedt maakt ze gebruik van hetzelfde middel; muziek.
Of het nu muziek luisteren is, muziek maken of muziek deel uit laten maken van een andere ervaring. Muziek staat altijd centraal.

Naast één hoofdmiddel wat gebruikt wordt is er ook altijd één overstijgend doel; welzijn.
Welzijn in de breedste zin van het woord; lichamelijke gezondheid, geestelijk gezondheid, blijdschap, leren, ontwikkelen, ontspanning, genieten en onder anderen stress reduceren.
Natuurlijk kan een activiteit nog eigen onderliggende doelen hebben, maar de activiteiten dragen allemaal bij aan het welzijn van degene die deel uitmaakt van de muzikale ervaring of muziektherapie.

Een muzikale ervaring kan eenmalig plaatsvinden, bijvoorbeeld als workshop. Maar kan ook vaker plaats vinden wanneer het deel uitmaakt van bijvoorbeeld een behandelplan, een reeks aan workshops, een dagbesteding of gewoon als langlopende activiteit op zich. De locatie kan verschillen van ‘bij jou thuis’ tot op jouw locatie of bij bedrijf of zorginstelling. Muzikale ervaringen en muziektherapie vinden alleen plaats wanneer de richtlijnen van het RIVM dit toelaten!


Tot snel onder het genot van een muzikale ervaring of muziektherapie!


vrijblijvende aanvraag doen

Ben je benieuwd of een muzikale ervaring of muziektherapie iets voor jou, of jouw locatie/werk/doelgroep/vrienden/familie/ of kennissen is? Je kunt vrijblijvend een aanvraag doen! Het tarief van een muzikale ervaring en muziektherapie wordt op maat gemaakt. Gebaseerd op onder anderen; duur, frequentie, activiteit e.d. Mocht je een prijsindicatie willen weten, beschrijf dan alsjeblieft alvast wat je of jullie ongeveer voor ogen hebben. Je kunt dan een prijsindicatie ontvangen en kunnen hier samen over in gesprek.


Heb je daarnaast vragen of wil je specifieke informatie ontvangen? Schroom niet!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.