online ZANGLES agenda

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Bij Nika van Stiphout coaching werken we met een online agenda waarin de leerlingen zelfstandig hun lessen kunnen plannen en wijzigen.

Wilt u de online agenda inzien? Dat kan hier
U kunt geen lessen inplannen maar u kunt wel zien wanneer er ruimte beschikbaar is. Alle wit gestippelde vlakken zijn nog beschikbaar. De donker groene vlakken zijn lessen al ingepland door andere leerlingen.

Nieuwsgierig naar de lestijden? Klik hier.

Heb je al een strippenkaart of abonnement maar is er geen plek beschikbaar die bij jouw agenda past?
Neem alsjeblieft contact op! We plannen samen wat verder vooruit en bevriezen even je betalingstermijnen tot het moment dat je weer lessen kunt volgen!

 

Wanneer het moment daar is kom ik je ophalen in de ontvangstruimte van de Fitnessclub. Ga lekker zitten, met eventueel een gratis kopje koffie of thee, dan ontmoeten we elkaar daar. Kom niet heel veel eerder naar de Fitnessclub, behalve als je lekker wilt relaxen of sporten voor onze afspraak natuurlijk; ik ben tot onze afspraak bezig met de afspraak voor jou of heb zelf even pauze om te relaxen. 


UITLEG INPLANNEN ONLINE AGENDA

Om een les in te kunnen plannen vraag je per mail bij Nika de link van de agenda. Na ontvangst kan je naar de online agenda pagina. Die ziet er zo uit;

Wanneer je op deze pagina bent kun je rechtsboven in klikken op inloggen. Op de pagina waar je dan uit komt kun je klikken op 'nieuwe gebruiker aanmaken'. Dit kun je gratis doen. Pas met een eigen account kun je, nadat je inlogt, een les inplannen.

Wanneer je ingelogd bent kun je terug naar de online agenda. Overal waar een plusje staat kun je een afspraak inplannen door erop te klikken.

Je krijgt dan het volgende scherm te zien. Je krijg een standaard begintijdstip te zien. Als je in de volgend stap een keuze maakt voor een afspraak laat hij automatisch in het tweede vakje de eindtijd zien. Mocht je de begintijd willen aanpassen kan dit door de cijfers weg te halen en zelf opnieuw in te vullen. Maar probeer zoveel mogelijk de vaste begintijden aan te houden.

Wanneer je op 'afspraak' klikt kun je afspraak en duur ervan kiezen. Wanneer je daarna op 'maak afspraak' klikt, wordt de afspraak ter goedkeuring naar Nika doorgestuurd. Zij zal de afspraak zo snel mogelijk voor je bevestigen.

Een paar kleine dingen om rekening mee te houden;

 

- In de even weken heeft Nika pauze op maandag van 1530 tot 1545 uur, dinsdag van 1330 tot 1400uur en woensdag van 1530 tot 1545 uur.

 

- In de oneven weken heeft Nika pauze op maandag van 1100 tot 1115uur, dinsdag, donderdag en vrijdag van 1530 tot 1545 uur.

 

- Wanneer er maximaal 1 moment ingepland staat in een dagdeel kan gevraagd worden deze les ergens aan te sluiten.

 

- Probeer alsjeblieft zoveel mogelijk aan te sluiten op andere afspraken zodat er zo min mogelijk gaten ontstaan. Ook bij 'gaten' in de planning kan er gevraagd worden aan te sluiten. 

 

- Een afspraak inplannen kan tot maximaal 48 uur van te voren en tot 4 maanden in de toekomst. Een half jaar of jaarabonnement kan door Nika natuurlijk vooruit vastgelegd worden.

 

- Annuleren of wijzigen kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. 

 

- Wanneer een les geannuleerd of gewijzigd wordt binnen 24 uur wordt er een les afgeschreven.

 

- Wil je heel graag op een ander moment een afspraak? Neem dan even contact op en dan gaan we kijken naar de mogelijkheden. (Er komen geen avonden of weekenddagen bij).

 

- Wanneer er (na overleg) geen andere mogelijkheden in de agenda van Nika zijn is vol=vol, je kunt je dan aanmelden voor de wachtrij.

 

- Neem alstublieft even contact op met nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com of info.nubenjij@gmail.com als het inloggen of een afspraak inplannen niet lukt. Wij helpen je graag verder!

Voor alle algemene voorwaarden of meer informatie ga naar; www.nikavanstiphout.nl

 

- Wanneer het moment daar is kom ik je ophalen in de ontvangstruimte van de Fitnessclub. Ga lekker zitten, met eventueel een gratis kopje koffie of thee, dan ontmoeten we elkaar daar. Kom niet heel veel eerder naar de Fitnessclub, behalve als je lekker wilt relaxen of sporten voor onze afspraak natuurlijk; ik ben tot onze afspraak bezig met de afspraak voor jou of heb zelf even pauze om te relaxen. 


Bent u nieuwsgierig naar de lestijden? Klik op de button!

Heeft u vragen of wilt u in contact komen? Schroom niet en klik even op de button!