PRIVÉ & DUO ZANGLES


Niets is zo veelzijdig als zang en muziek!

Zingen en muziek heeft met zoveel verschillende dingen te maken en betekend voor zoveel verschillende mensen zoveel verschillende dingen!

 

Denk aan; het leren zingen op zich, aan ademhaling, aan zelfvertrouwen, aan ontspanning, aan ritme, aan muziek, aan melodieën, aan verbetering van spraak en stemgebruik, aan het hebben van een hobby, aan het uiten van emoties, aan het ontwikkelen van creativiteit en ga zo nog maar even door!

 

Het omvat heel veel dingen die altijd heel belangrijk zijn, maar ook net wat extra belangrijk zijn, vooral nu in deze tijd!

Gelukkig kan iedereen leren zingen en werken aan de muzikale ontwikkeling! Ben jij benieuwd wat zang en muziek voor jou of voor jouw kind(eren) allemaal kan betekenen?
Kom dan gerust even langs voor een gratis proefles!


Iedereen kan leren zingen, dus daar hoef je niet bang voor te zijn! De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden,  worden op maat gemaakt en vinden plaats volgens de maatregelen van het RIVM.

werkwijze

Bij Nika van Stiphout Coaching kan je voor alle leeftijden terecht voor zangles/zang coaching en voor de kleintjes ook voor muzikale ontwikkeling.

Wil je graag meer informatie? Klik hieronder op de leeftijdscategorie waarin je geïnteresseerd bent!

PROEFLES INPLANNEN

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Een proefles kun je aanvragen voor eventuele interesse in op maat gemaakte zanglessen, niet voor een vast pakket. Laat even een berichtje achter en Nika neemt snel contact met je op om alles te regelen en de les in te plannen! Of bestel de proefles snel via onze webshop!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


UNIEKE LESMETHODE NVS©

Zingen zangles zang zangeres proefles helmond eindhoven noord-brabant zangcoach lesmethode uniek workshops

De lessen bij Nika van Stiphout Coaching onderscheiden zich op vele fronten. Onder andere door de achtergrond en opleiding van Nika, de laagdrempeligheid van de lessen maar vooral door de werkwijze en unieke lesmethode van Nika welke zij zelfstandig heeft ontwikkeld.

De kernwaarden van de zangmethode;

- De les methode is laagdrempelig en voor iedereen!
- Jij bepaalt, jij kiest, jij leert, jij groeit!
- Stap voor stap, alles in fases!

De methode bestaat uit 3 duidelijke, makkelijke en fijne stappen, ook wel fases. En is speciaal ontworpen op een manier dat iedereen kan leren zingen en dit als fijn en leuk ervaart!

Door de lesmethode van Nika zal je er al snel genoeg achter komen dat iedereen kan leren zingen, kan leren omgaan met de eigen stem, ademhaling, ontspanning, of veel plezier kan beleven en wat daar precies bij komt kijken!

Zangles/coaching bij Nika van Stiphout kan al vanaf het moment dat kinderen leergierig worden met betrekking tot zingen en muziek. De jongste leerling was tot nu toe 6 jaar oud. Daarnaast ben je ook nooit te oud om te starten met zangles, de oudste leerling bij Nika van Stiphout was 72 jaar.

 

 

Klik op download om het gehele verhaal, de visie en een beknopte versie van de unieke zangmethode van Nika van Stiphout te lezen. Wil je de gehele versie aanschaffen? Vul dan hieronder het contactformulier in.

Download
Nika's verhaal, visie en unieke zangmethode
Zangmethode NvS (versie site).pdf
Adobe Acrobat document 2.8 MB

ZANGDOCENT/WORKSHOPLEIDSTER

NIKA VAN STIPHOUT

Zingen zangles zang zangeres proefles helmond eindhoven noord-brabant zangcoach lesmethode uniek workshops

Nika van Stiphout is een 24 jarige singer-songwriter, zangeres, zangdocent, workshopleidster- en ontwikkelaar,  creatief- en muziektherapeut en sociaal agaoog uit Helmond. Ze geeft vanaf haar 16e zanglessen en is eigenaresse van Nika van Stiphout Coaching.

 

Ze onderscheidt zich van menig ander zangcoach door haar eigen unieke zangmethode, door haar HBO studie Social Studies en werkervaring in de zorgsector als sociaal agoog. Met specialisaties in werken met kinderen en volwassenen met onder anderen zware lichamelijke en geestelijke beperkingen, Autisme, ADHD en niet aangeboren hersenletsels. Naast zangcoaching biedt Nika ook creatieve coaching en coaching voor geestelijke gezondheidsproblemen. Daarnaast heeft ze ook de diploma's Zang en Creatieve Therapie op zak.


LOCATIE MOGELIJKHEDEN

Zangles op locatie

Zangles van Nika van Stiphout kan je onder anderen krijgen op haar les locatie. Haar lesruimte bevindt zich in Wijkhuis De Fonkel in Helmond. Je kunt rondom het wijkhuis gratis parkeren.

ZANGLES AAN HUIS

Daarnaast biedt Nika ook zangles aan huis. Vind je het fijner om les te krijgen in je eigen vertrouwde omgeving of ben je beperkt in je mobiliteit? Nika komt bij je thuis in een straal van 15km vanaf haar leslocatie op de Prinskarelstraat 123 in Helmond. Verder blijft de werkwijze hetzelfde als wanneer je op haar leslocatie les zou krijgen. Gaat het niet om privé lessen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

ONLINE ZANGLES

Ten slotte biedt Nika ook online zangles. Hierdoor heeft Nika niet alleen leerlingen uit de buurt maar door heel Nederland! Het enige wat je nodig hebt is een ruimte waar je ongestoord kunt zingen en de les kunt volgen, een goede internet verbinding, en een apparaat waarvan af je muziek kunt afspelen los van het apparaat waar je mee video belt (bijvoorbeeld een laptop, telefoon of speaker). Ook hier blijft de werkwijze hetzelfde als wanneer je op Nika's leslocatie les zou krijgen.