WERKWIJZE zangles van 8 tot 14 jaar

Ieder kind is natuurlijk anders. Maar vanaf ongeveer 8 jaar zijn kinderen er vaak klaar voor om écht te gaan leren zingen. Daarom veranderen de lessen vanaf dit moment van de gehele speelse zanglessen/muzikale ontwikkelingsmomenten naar de iets serieuzere aanpak, Maar ben maar niet bang, de lessen worde geheel op maat gemaakt en afgestemd op wat de leerling leuk vindt!

Wil je meer informatie over waarom zingen voor kinderen goed is? Klik dan hier!


Bij Nika van Stiphout Coaching begin je door het nemen van een gratis proefles.  De eerste stap is altijd het volgen van een proefles! Deze les is natuurlijk bedoeld om even 'te proeven'. Elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen, te kijken hoe de lessen er ongeveer uitzien en te kijken of dit eventueel bij je past. In de proefles legt Nika alles uit over de lessen en kijk je samen naar wat je graag wilt leren en wat er allemaal mogelijk is.

Je zit na de proefles nergens aan vast! Maar uiteraard gaan we er voor nu even vanuit dat je na de proefles door wilt gaan met de lessen. Wanneer je doorgaat krijg je een online mapje; hier kunnen alleen jij en Nika in. In dit mapje wordt je hele proces vastgelegd; van de nummers die je graag zingt, de vragen die je hebt tot de aantekeningen van de lessen. Ook vindt je hier toegang tot online instructie video's die door Nika gemaakt worden, huiswerk en factsheets zodat je thuis goed vooruit kunt.

 

Daarnaast zit hier het lesplan in, aan de hand waarvan je de lessen doorloopt. Aan het begin van de lessen stel je samen met Nika doelen op. Die worden daarin bijgehouden. Er vindt hiervoor een -tussentijdse en een -eind evaluatie plaats. Zo kunnen we precies zien of je alles geleerd hebt wat je hebt willen leren, en misschien wel méér.

 

Om ervoor te zorgen dat je de meeste stappen zet in deze periode is het handig, maar niet verplicht uiteraard, dat je iedere 2 weken beschikbaar bent voor een les. Dit zodat er precies voldoende verwerkingstijd tussen zit maar je wel vaak genoeg komt om de volgende stap weer te kunnen zetten zonder dat je terugvalt of opnieuw moet beginnen.

  kan je zangles nemen aan de hand van een strippenkaart. Dit is daarentegen niet verplicht. 

Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van een strippenkaart of abonnement.

 
Iemand met al wat zang ervaring heeft vaak aan een strippenkaart van 6 lessen genoeg om de basis onder de knie te krijgen. Heb je nog helemaal geen ervaring met zang? Dan zit de basis er binnen 10 lessen ook zeker in! 

Na een strippenkaart heb je vaak je doelen al behaald of ben je een stuk dichterbij je doelen gekomen.  Mits je natuurlijk je huiswerk en oefeningen goed bijhoudt! 

Naast een strippenkaart kan je ook kiezen voor aan abonnement. Deze is wat voordeliger dan de strippenkaart. Bij een abonnement heb je altijd op een zelfde dag en tijdstip les.

 

De lessen worden geheel op maat gemaakt; jij leert wat je graag wilt leren! Dit gebeurt aan de hand van liedjes die jij graag zingt. Er wordt non-stop aandacht besteedt aan jouw eigen leerproces.

 

Je kunt lessen volgen op een vast tijdstip of geheel flexibel (wanneer de agenda dit toe laat).  

 

Wil jij op een fijne, ontspannen en goede manier leren zingen? Met de juiste ademhaling, ademsteun en zangtechnieken? Wil jij opzoek naar jouw eigen geluid, naar je eigen klank en jezelf en je stem zover mogelijk ontwikkelen? Wil je een leuke hobby vinden of lekker leren ontspannen? En wil je daarbij ook nog een extra portie doen, durf en zelfvertrouwen? 

Plan dan nu je gratis proefles in! 


proefles aanvragen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com (er wordt namelijk telefonisch ook gevraagd om even een mailtje te sturen in verband met de online agenda).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bent u benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kunt u inzien! Klik op de button hieronder!

Is de plek naar uw voorkeur voor een langere tijd al bezet? Of wilt u graag op een andere tijd les dan op dit moment beschikbaar wordt gesteld? Geef het even aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Komt de plek van uw voorkeur vrij en bent u de eerste in de wachtrij? Dan is de plek binnen de kortste keren voor u! Klik op de button hieronder om contact  op te nemen!


TARIEVEN

Bent u benieuwd naar de tarieven? Klik even op de button hieronder!