KINDEREN TOT DE 8 JAAR

Je bent nooit te jong (en gelukkig ook nooit te oud!) om te beginnen met leren zingen en jezelf te ontwikkelen in muziek en zang. In deze leeftijdsgroep zien de zanglessen er alleen wel wat anders uit.

Op een speelse manier beginnen de kinderen zichzelf te ontwikkelen in zang, muziek, muzikaliteit, creativiteit, concentratie en in het (muzikaal) gehoor. Dit aan de hand van spelletjes, thema's en vooral leuke lessen!

De lessen worden afgestemd op de interesse van het kind en de leeftijd, want ieder kind is natuurlijk anders. 

De lessen tot 8 jaar zijn individueel of samen met een vriendje of vriendinnetje te volgen! Misschien vind je het ook wel leuk om een keer mee te doen met de Sing&Swing groep?! Geschikt voor kinderen van 4/5 tot 7 jaar oud.

proefles aanvragen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com (er wordt namelijk telefonisch ook gevraagd om even een mailtje te sturen in verband met de online agenda).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bent u benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kunt u inzien! Klik op de button hieronder!

Is de plek naar uw voorkeur voor een langere tijd al bezet? Of wilt u graag op een andere tijd les dan op dit moment beschikbaar wordt gesteld? Geef het even aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Komt de plek van uw voorkeur vrij en bent u de eerste in de wachtrij? Dan is de plek binnen de kortste keren voor u! Klik op de button hieronder om contact  op te nemen!

TARIEVEN

Een les voor kinderen tot de 8 jaar duurt 30 minuten. Een keertje uitproberen? Dat kan helemaal gratis. Je bent altijd welkom voor een gratis proefles. 

Bent u benieuwd naar de tarieven? Klik even op de button hieronder.

Vragen of opmerkingen? Schroom niet en neem even contact op.