ZANGLES & ZANG COACHING vanaf 21 jaar oud

Voor zangles & zang coaching van 4 tot en met 18 jaar oud kun je terecht bij onze docenten Nika en Celeste.

Vanaf de 18  jaar oud kun je terecht bij Nika.

Voor meer informatie over onze docenten klik hier.


Iedereen is natuurlijk anders! De lessen bij Nika van Stiphout Coaching worden dan ook geheel op maat gemaakt

Of je nu 8, 16, 21 of 53 jaar bent; 
De eerste stap is altijd het volgen van een proefles! Deze les is natuurlijk bedoeld om even 'te proeven'. Elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen, te kijken hoe de lessen er ongeveer uitzien en te kijken of dit eventueel bij je past. In de proefles legt Nika alles uit over de lessen en kijk je samen naar wat je graag wilt leren, wat je leuk vindt om te doen en wat er allemaal mogelijk is.

Je zit na de proefles nergens aan vast! Maar uiteraard gaan we er voor nu even vanuit dat je na de proefles door wilt gaan met de lessen. Wanneer je doorgaat krijg je een online mapje; hier kunnen alleen jij en Nika in. In dit mapje wordt je hele proces vastgelegd; van de nummers die je graag leert zingen of leert spelen op de piano, de vragen die je hebt tot de aantekeningen van de lessen.

 

Om ervoor te zorgen dat je de meeste stappen zet in deze periode is het handig, maar niet verplicht uiteraard, dat je iedere 2 weken beschikbaar bent voor een les. Dit zodat er precies voldoende verwerkingstijd tussen zit maar je wel vaak genoeg komt om de volgende stap weer te kunnen zetten zonder dat je terugvalt of opnieuw moet beginnen. Dit is daarentegen uiteraard niet verplicht. 

Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van losse lessen, een strippenkaart of een abonnement.

 
Iemand met al wat zang ervaring heeft vaak aan ongeveer 6 lessen genoeg om de basis onder de knie te krijgen. Heb je nog helemaal geen ervaring met zang? Dan zit de basis er binnen 10 lessen ook zeker in! 

(Mits je natuurlijk je huiswerk en oefeningen goed bijhoudt).

Bij een strippenkaart kun je je lessen flexibel inplannen (naar beschikbaarheid van de online agenda), bij een abonnement heb je altijd op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip les. Daardoor is een abonnement ook net wat voordeliger dan een strippenkaart.  

 

De lessen worden geheel op maat gemaakt; jij leert wat je graag wilt leren! Dit gebeurt aan de hand van liedjes die jij graag zingt. Er wordt non-stop aandacht besteedt aan jouw eigen leerproces.

De lessen kunnen zowel privé als in duo of kleine groep van 3 tot 4 personen vorm gevolgd worden. Daarnaast kun je kiezen tussen lessen van 45 of 30 minuten. Of een duo les van 60 of 90 minuten. 

  

Wil jij op een fijne, ontspannen en goede manier leren zingen? Met de juiste ademhaling, ademsteun en zangtechnieken? Wil jij opzoek naar jouw eigen geluid, naar je eigen klank en jezelf en je stem zover mogelijk ontwikkelen? Wil je een leuke hobby vinden of lekker leren ontspannen? En wil je daarbij ook nog een extra portie doen, durf en zelfvertrouwen? Of wil je de basis van piano spelen leren?
 

Plan dan nu je gratis proefles in! 

Wat leuk dat je een gratis  proefles wilt volgen! Je kunt via de button hieronder een proefles aanvragen. Voor vragen of opmerkingen neem even contact op via 06-10593368 of nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com.

 

 

Na het aanmelden voor een proefles vind je in je mailbox je account gegevens voor onze app. Hiermee kun je de proefles zelf inplannen. Je dient hiervoor de gratis Logifit app te downloaden. Alle informatie over de app vind je hier!

 

 

LET OP; deze app bevindt zich in de testfase. Mocht je ergens tegen aan lopen, geef het alsjeblieft meteen even aan :)!.

Ben je benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kun je inzien! Klik op de button hieronder!

tarieven vanaf de 21 jaar oud

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW (tot de 21 jaar BTW vrij)
Bekijk altijd even de algemene voorwaarden!


Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van losse lessen, een strippenkaart of een abonnement.

 

Losse lessen
Bij het afnemen van een losse les betaal je de les ook vooraf en dien je deze binnen een maand te volgen. Wanneer dit niet het geval is vervalt deze. Het is dan ook belangrijk in voren de les in te plannen in de lesagenda zodat je zeker weet dat je deze kunt volgen. Wil je les op een regelmatige en voordeligere basis dan kun je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement.

Strippenkaart

Bij een strippenkaart kun je zelfstandig je lessen flexibel inplannen momenten dat jou uitkomt. Hierbij zit je nergens aan vast. De strippenkaart is een half jaar geldig vanaf het moment van ontvangst van de factuur. Na ontvangst van de factuur kun je al je lessen naar wens inplannen en vooruit plannen. De strippenkaart betaal je per maand af. Het eerste betalingstermijn vindt plaats op de 1e van de volgende maand. 

Wil je je strippenkaart tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).


Is je strippenkaart verlopen (tot maximaal 2 maanden)? Dan kun je voor €10,00 per les je lessen eenmalig 2 maanden verlengen. 

 
Voordeel abonnement
Bij een abonnement is jouw plek altijd gereserveerd. Dit in tegenstelling tot lessen met een strippenkaart. Hierbij kun je in drukke periodes niet met zekerheid terecht. Bij een abonnement werk je met een lessen op vaste frequenties, vaste dagen en vaste tijden. De frequentie en looptijd van een abonnement verschilt. Het abonnement betaal je per maand af.

Wil je je abonnement tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Je kunt daarnaast de zanglessen ook altijd cadeau geven!

PRIVÉ lessen

LOSSE PRIVÉ ZANGLES & ZANGCOACHING

 

Losse les 30 minuten

 

€40,00 per les (les afnemen binnen een maand)

 
   

Losse les 45 minuten

 

€55,00 per les (les afnemen binnen een maand)

 

STRIPPENKAART ZANGLES & ZANGCOACHING (6 of 12 maanden maanden geldig)

45 minuten  

5 lessen

€51,00 per les, betaling per maand (6 maanden geldig)

8 lessen

€49.50 per les, betaling per maand (6 of 12 maanden geldig)
12 lessen €48,00 per les, betaling per maand (12 maanden geldig)
   

30 minuten

 

5 lessen

€37,00 per les, betaling per maand (6 maanden geldig)

8 lessen

€35,50 per les, betaling per maand (6 of 12 maanden geldig)

12 lessen

€34,00 per les, betaling per maand (12 maanden geldig)

VOORDEEL abonnement PRIVÉ ZANGLES & ZANGCOACHING (3, 6 of 12 maanden)

 

3 maanden 2 lessen per maand, 30 minuten  

€33,00 per les, betaling per maand

 
   

3 maanden 2 lessen per maand, 45 minuten

 

€47,00 per les, betaling per maand

 
   
6 maanden €-1.50 per les  
12 maanden -€3,00 per les  

DUO'S EN GROEPEN

LOSSE duo, 3 of 4 personen ZANGLES & ZANGCOACHING

 

Losse les 60 minuten;  

 €119,00 per les (les afnemen binnen een maand)

 

STRIPPENKAART duo, 3 of 4 personen ZANGles & ZANGCOACHING (6 of 12 maanden geldig)

60 minuten  

5 lessen

€115,00 per les, betaling per maand (6 maanden geldig)

8 lessen

€113,50 per les, betaling per maand (6 of 12 maanden geldig)

12 lessen

€112,00 per les, betaling per maand (12 maanden geldig)

VOORDEEL abonnement DUO, 3 OF 4 PERSONEN ZANGLESSEN (3, 6 of 12 maanden)

 

2 lessen per maand, 60 minuten  

€101,00 per les, betaling per maand

 
   

6 maanden €-1.50 per les

 

12 maanden €-3,00 per les