songwriting les/coaching

Heb jij altijd al zelf liedjes willen leren schrijven? Of schrijf je al je eigen songs maar wil je graag wat hulp, ondersteuning of andere inzichten en inspiratie? Dan kun je bij Nika van Stiphout Coaching ook terecht voor songwriting les/coaching!

 

Samen beginnen we helemaal bij het begin of werken we verder aan jouw liedjes. We bieden lessen en coaching aan voor Nederlandse en Engelse liedjes.

Onderdelen die onder anderen aanbod komen;

- Tekst

- Rijmschema

- Ritme/flow

- Akkoorden

- Structuur

- Gevoel en verhaal

 

Ben je benieuwd of songwriting iets voor je is? 
Kom dan vrijblijvend langs voor een proefles!

proefles inplannen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com .

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

tarieven SONGWRITING sessies (privé)

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW (tot de 21 jaar BTW vrij)
Contant betaling is mogelijk met een toeslag van van €10,00.
Bekijk altijd even de algemene voorwaarden!


Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van losse lessen, een strippenkaart of een abonnement.

 

Losse sessie
Bij het afnemen van een losse sessie betaal je de les ook vooraf en dien je deze binnen een maand te volgen. Wanneer dit niet het geval is vervalt deze. Het is dan ook belangrijk in voren de les in te plannen in de lesagenda zodat je zeker weet dat je deze kunt volgen. Wil je les op een regelmatige en voordeligere basis dan kun je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement.

Voordeel strippenkaart

Bij een strippenkaart kun je zelfstandig je lessen flexibel inplannen momenten dat jou uitkomt. Hierbij zit je nergens aan vast. De strippenkaart is een half jaar geldig vanaf het moment van ontvangst van de factuur. Na ontvangst van de factuur kun je al je lessen naar wens inplannen en vooruit plannen. De strippenkaart betaal je per maand af. Het eerste betalingstermijn vindt plaats op de 1e van de volgende maand. 

Wil je je strippenkaart tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).


Is je strippenkaart verlopen (tot maximaal 2 maanden)? Dan kun je voor €10,00 per les je lessen eenmalig 2 maanden verlengen. 

 
Voordeel abonnement
Bij een abonnement is jouw plek altijd gereserveerd. Dit in tegenstelling tot sessies met een strippenkaart. Hierbij kun je in drukke periodes niet met zekerheid terecht. Bij een abonnement werk je met een sessies op vaste frequenties, vaste dagen en vaste tijden. De frequentie en looptijd van een abonnement verschilt. Het abonnement betaal je per maand af.

Wil je je abonnement tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Je kunt daarnaast de sessies ook altijd cadeau geven!

losse sessie

 

Losse sessie 30 minuten

 

€38,00 per sessie (sessie afnemen binnen een maand)

 
   

Losse sessie 45 minuten

 

€52,00 per sessie (sessie afnemen binnen een maand)

 

voordeel STRIPPENKAART songwriting sessies (6 maanden geldig)

45 minuten  

5 sessies

€48,00 per sessie, betaling per maand

10 sessies

€46,00 per sessie, betaling per maand
   

30 minuten

 

sessies

€34,00 per sessie, betaling per maand

10 sessies

€32,00 per sessie, betaling per maand

voordeel abonnement SONGWRITING SESSIES (3 maanden)

 

2 sessies per maand, 30 minuten  

€30,00 per sessie, betaling per maand

 
   

2 sessies per maand, 45 minuten

 

€44,00 per sessie, betaling per maand