OP MAAT GEMAAKTE WORKSHOPS OF MOMENTJES

Zingen zangles zang zangeres seks porno goedkoop

Bij Nika van Stiphout kun je naast bestaande workshops en momentjes voor particulieren ook terecht voor workshops en momentjes voor particulieren op maat gemaakt zoals voor bijvoorbeeld een feestje. Maar kan je ook terecht voor een op maat gemaakte workshop of moment voor je bedrijf, voor een intern team hiervan of voor bijvoorbeeld voor scholen, bepaalde klassen en zorginstellingen

De doelen kunnen verschillend zijn. Bijvoorbeeld een workshop of momentje om het groepsgevoel te vergroten bij een teambuilding, om kinderen kennis te laten maken met zang en muziek of gewoon als leuke activiteit!

De workshops zijn laagdrempelig, leerzaam, muzikaal en vooral heel erg leuk!

 

Zingen heeft zoals bekend een positieve invloed op het lichaam en geest van de mens, maar ook een sterke positieve invloed op de werk-, groeps- of leersfeer! Denk aan samenhorigheid, kwetsbaarheid, zelfvertrouwen, creativiteit, productiviteit.

 

Je leert elkaar in de workshop op een hele andere manier kennen en komt dezelfde uitdagingen tegen als je collega's, familie, vrienden of klasgenoten, omdat je natuurlijk met hetzelfde bezig bent!

 

De workshops hebben een perfecte balans tussen theorie, praktijk en uitdaging!

Iedereen kan leren zingen! Je hoeft daarom gelukkig ook nog niet te kunnen zingen als je aan de workshop deelneemt. Verras jezelf en je collega's!

De workshops kunnen plaatsvinden binnen op Nika's werkplek of op locatie.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende aanvraag doen? Klik hier!