ANDEREN OVER NIKA

Hier vind je in de volgende volgorde;

  • Verhalen van leerlingen bij Nika
  • Reviews over de zanglessen (Google en Facebook)
  • Reviews over de Muzikale Ervaringen (Google en Facebook)

leerlingen Over nika

Veel van onze leerlingen hebben individueel les en zien elkaar niet of weinig. Om de leerlingen een gezicht te geven voor elkaar en om wat meer binding te creëren hebben sommige leerlingen een stukje geschreven en een foto meegestuurd. Deze zijn zowel zichtbaar op de site, op onze social media maar vooral het belangrijkste; in de les ruimte!

EVA

Hoi ik ben Eva, bijna 11 jaar en ik kom uit Beek en Donk. Zingen betekent alles voor mij. Ik sta zingend op en ga zingend naar bed. Zelfs als ik op de w.c. zit, dan zing ik 😊 Verder hou ik van knutselen,  dansen en toneelspelen.

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

LISA BOEKSTEIN

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Ik ben Lisa Boekestein, 27 jaar en ik woon in Olland (Sint-Oedenrode). Ik heb zangles omdat ik zingen heel leuk vind, maar vooral omdat ik graag kennis wilde maken met wat er nog meer bij zingen komt kijken. Het is altijd gezellig en lekker ongecompliceerd als ik op zangles kom. Dan denk ik wel eens: “oké, ik kom wel om te zingen”. Ik wil Nika tot zover bedanken voor de lessen en wens iedereen veel plezier tijdens het ‘leerproces’.

NATALIE VORSTENBOSCH

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Hoi, ik ben Natalie , 

Beter leren zingen begint met openstaan voor de expertise van een ander. Daarom volg ik zangles via Nika van Stiphout, een zangcoach met oog voor detail. Zij kijkt naar je mimiek, luistert naar hoe je zingt en geeft daarop constructieve feedback. Zij motiveert mensen het beste uit zichzelf te halen. 

Zingen is mijn passie, een heerlijke uitlaatklep om na het werk mee bezig te zijn. 

Hoe je dag ook was , zingen maakt alles beter.

marianne thielen

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Hoi hoi, ik ben Marianne ,40 jaar, uit Helmond en sinds begin dit jaar krijg ik zangles van Nika.
De liefde voor zang zat er al vroeg in , kan me eigenlijk niet anders herinneren dan dat ik wilde zingen. Die liefde kreeg ik mee vanuit mijn lieve Pa. Maar op de een of andere manier deed ik er nooit wat mee het bleef altijd op de achtergrond. Te onzeker, te veel gedoe in mijn leven maar na het overlijden van mijn vader, nu 5 jaar geleden waarna ik helemaal stopte met genieten van muziek, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben bij Nika begonnen en wat ben ik daar blij mee !! Ik kom langzaam uit mijn schulp en geniet weer van muziek en zing weer and I l
ove it!! ❤

lisa vrijsen

Door de lessen van Nika ben ik dichter bij mezelf gekomen en sta ik zekerder in mijn schoenen. Nu, meer dan ooit, voel ik wat zingen met een mens kan doen en dat vind ik fantastisch! Nika is een pracht mens en weet je goed te prikkelen om het beste in je naar boven te halen. Alles op jouw eigen tempo.  

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

ROWAN

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Zanglessen

natalie vorstenbosch

Ik zing al jaren, kan veel van deze dame leren. Verstaat haar vak , toppertje!

ron leezer

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

TESSA HOONINGS

Lieve en enthousiaste zangdocente die mijn dochter het vertrouwen geeft om te leren zingen. Ze gaat er met veel plezier heen!
Kundig, lief, vrolijk, begripvol, enthousiast, betrokken.  Als ouder vind ik het heel fijn dat je een strippenkaart met lessen kunt kopen en in de online agenda zelf momenten kunt plannen. In een drukke periode is het dus heel eenvoudig om geen lessen in te plannen. Maar bijvoorbeeld ook eentje extra in een vakantie. Mijn dochter ervaart dit ook als fijn.

MARINELLE JOHANN

Nika weet waar ze mee bezig is en dat merk je aan alles, haar benadering, haar houding en haar tomeloze positiviteit. Heel aanstekelijk!

lien vlaeminck

Nika als mens is gewoon super tof.

Aan de lessen heb ik heel erg veel. Ik krijg concreet advies en oefeningen waardoor ik nu sinds lange tijd weer kan zingen zonder pijn of spanning. Mede hierdoor maar ook door haar relaxte positieve houding groeit mijn zelfvertrouwen weer.

En de lessen zijn ook gewoon leuk om te doen!

MIRIAM DE JONG

Zangles van Nika (en eenmalig van Enzo) is heel fijn en relaxed tegelijk. Ze waardeert je op je kunnen en is tegelijkertijd serieus bezig om te kijken wat er optimaal uit te halen is, zonder druk te laten voelen. Kortom het is fijn om les te krijgen van Nika.

lisa van den oord

Hele fijne meid waarbij je je meteen relaxed voelt! Je hebt veel aan de lessen die je krijgt! Na 6 lessen had ik er nog steeds geen genoeg van en heb daarna nog een paar losse lessen afgenomen. Heel goede prijs/kwaliteit ervaring. Luistert goed ook naar je eigen wensen. Weet waar ze het over heeft!

MARGO VAN RIJT

Nika helpt me goed op weg met hetgeen ik moeilijk vind tijdens het zingen.

Ze laat me mijn eigen muziek uitzoeken, en geeft goede aanwijzingen.

Ik heb er een goed gevoel bij.

ROWAN VAN DE GRAAF

Hele leuke, gezellige meid, geeft hele goede tips en adviezen waar je veel aan hebt, je kunt echt jezelf zijn, hele fijne lessen en je leert veel, super!

marianne thielen

Vandaag mijn proefles gehad bij Nika en wat vond ik dat spannend! Maar Nika stelde me direct enorm op mijn gemak . Ze is een ontzettend leuk en spontaan mens waar je echt een lach van op je gezicht krijgt.. Hele duidelijke uitleg geeft en echt de tijd voor je neemt en je de ruimte geeft om de les op jouw tempo te doen ik ga door want zingen is geweldig om te doen!!

WILLIE VORSTENBOSCH

Hele leuke en gezellige manier van zangles. Je hebt zelf veel invloed op wat je wil en gaat leren. Mij bevalt het in ieder geval heel goed!


MUZIKALE ERVARINGEN & MUZIEKTHERAPIE

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen
zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen
zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen
zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

WENDY FRANSEN BLONK

Nika een mooie persoonlijkheid. zij die weet hoe je passie emotie en zang samen moet laten komen. onze bewoners hebben met volle teugen genoten je mocht wel elke week terug komen. dank je wel voor je inzet we hopen je weer eens te mogen ontvangen bij ons op het terrein.
Nika een mooie, warme en stralende persoonlijkheid. Zij weet passie, warmte, emotie en zang tot zijn recht te laten komen. Weet ieder zijn hart te raken. Daarnaast is ze betrouwbaar en komt haar afspraken na. Doet wat ze zegt. Een topper!

Zingen zangles zang zangeres proefles helmond eindhoven noord-brabant zangcoach lesmethode uniek workshops