nieuwtjes

Nieuwsbrief ontvangen? Meld nu aan met een mailtje naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com en ontvang eenmalig 10% korting op een les of deelname aan een workshop naar keuze! Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

we mogen weer open!

We hebben super goed nieuws:

Na een telefonisch gesprek met het RIVM heb ik zojuist toestemming gekregen voor het het geven van individuele zanglessen op locatie!

 

Mocht je klachten hebben, je niet fit voelen of liever niet op locatie les hebben? Dan ben je natuurlijk (nog steeds) altijd welkom online! Inplannen kan gewoon weer via de online agenda. Dagen en tijden zijn beschikbaar vanaf de 21ste januari.

 

Mocht de avondklok doorgezet worden dan moeten we even contact houden over waar de dinsdagavond lessen naar toe gaan. Maar dat komt vast helemaal goed.

 

Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag! Jongens, ik ben zo blij! Hopelijk tot snel weer op locatie of online!

interview indebuurt helmond

 

 

Afgelopen december heb ik een super leuk gesprek gehad met Marleen van InDeBuurt Helmond In dit gesprek blikten we terug op mijn 2020 en keken we al voorzichtig vooruit naar 2021. Afgelopen jaar is er ontzettend veel gebeurt en daar ben ik super dankbaar voor! Het heeft ook heel veel deuren op een kier gezet voor dit jaar. En daar gaan we natuurlijk het beste van maken! Je moet zelf de slingers ophangen! Klik hier voor het interview!

 

 


dtijdelijk gesloten in verband met lockdown

Beste leerlingen,

Waarschijnlijk heeft het nieuws jullie ondertussen ook al bereikt. 

Vanaf morgen is er weer een lockdown tot en met minimaal 19 januari 2021. Ook wij moeten dan weer tijdelijk stoppen. 

Ik baal hier uiteraard weer even van maar, hopelijk is het allemaal voor het goede doel! Gezondheid voorop!

Hopelijk is dit de laatste keer en zal 2021 gauw voorspoediger verlopen.

Voor nu betekend het dat er dus geen zanglessen of klankschalen sessies gegeven worden op locatie.

Voor degene die online les willen, stuur even een mailtje, dan plannen we samen iets in!

De agenda zet ik dicht tot en met 19 januari, vanaf donderdag 21 januari zouden er weer lessen plaats kunnen vinden. Voel je vrij om die gewoon al lekker in te plannen! 

Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag!

Ik wens jullie al het goeds en veel gezondheid toe!
Ook alsnog fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Ik ga jullie wel ontzettend missen komende weken zeg!

 


Strippenkaart verlopen? Geen paniek!

Van sommige van jullie is de strippenkaart verlopen terwijl er nog lessen op staan. Dit omdat we ruim 2 maanden dicht zijn geweest in verband met de eerste lockdown en 2 weken in deze gedeeltelijke lockdown.

 

Maar niet getreurd, geen paniek!

Wanneer je nog gebruik wilt maken van je lessen kan dat nog uiteraard!

Volg je weer een les binnen nu en 31 januari 2021? Dan wordt je strippenkaart eenmalig 3 maanden verlengd, zodat je nog gebruik kunt maken van al lessen.

 

 

 


tijdelijk eigen drinken meenemen

Altijd gezellig, zangles met Ron!

__________________

Door de gedeeltelijke lockdown is Wijkhuis De Fonkel helaas nog gesloten. Gelukkig kan ik wel gewoon les geven in mijn ruimte, maar ik heb nu tijdelijk geen toegang tot de keuken.

Wat betekend dat het heerlijke kopje koffie of thee wat ik mijn leerlingen doorgaans aanbied, nu even op zich laat wachten.

'Geen probleem!', zei Ron! 'Dan neem ik wel wat lekkers te drinken voor ons mee!'. En jawel hoor, Ron had een thermosfles, bekers en blikjes drinken bij zich! Ik kon zelfs kiezen! En als kers op de taart was het ook nog eens cafeïne vrije koffie, want Ron pikt altijd de laatste les van de dinsdag avond mee!

Proost op jou Ron! Tot snel weer!

___________________

Heb je binnenkort zangles? Vergeet dan niet iets te drinken voor jezelf mee te nemen!


interview nrc

Een paar weken geleden werd ik benaderd door een journaliste van het NRC Handelsblad of ik wilde deelnemen aan een interview voor het item Spitsuur.

 

Waarbij ik een compliment kreeg over mijn eigen website en werkzaamheden als zangeres, zangcoach en muziektherapeut. En waarbij de journaliste erg benieuwd was naar mijn werkzaamheden in de tijd van de coronacrisis en naar hoe mijn privé leven samen met mijn vriend er op dit moment uit ziet.

 

Of ik dus mee wilde werken aan het interview? Nou, natuurlijk wilde ik (en wij) hier aan meewerken! Wat een eer om op deze manier benaderd te worden! Natuurlijk wil ik ons verhaal delen! En jongens wat een leuk eindresultaat!

 

Heel bijzonder om ons leven, in deze fase, zo vastgelegd te hebben!

Ik ben enorm trots op ons en dankbaar voor ons leventje en alles en iedereen die daar deel van uitmaakt!

Dank je wel!

Nieuwsgierig naar het leuke artikel? Klik dan op de download knop hieronder!

Download
Interview NRC
Interview NRC.pdf
Adobe Acrobat document 673.0 KB

interview libelle

We staan in de @libelle !

Heeft de corona crisis invloed op onze muzieksmaak?!

Afgelopen week belde de @libelle of ik als muziektherapeut mee wilde werken aan een interview over muziek en de crisis. Natuurlijk wil ik dat!

In de rubriek 'Even bellen met...' vertel ik je er alles over!

https://www.libelle.nl/lekker-in-je-vel/muziektherapeut-corona/