bubbel  set

Bubbelset (ophalen)

Ophalen kan op afspraak bij onze les locatie in Brouwhuis, Fitnessclub Rivierensingel 90 op of op afspraak in Dierdonk. (Je betaald dan geen verzendkosten!)
Kom je niet uit de buurt? Dan kunnen we het pakketje voor je opsturen, je betaald dan €5,95 verzendkosten.

€ 18,25

 Laat  via een mailtje naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com weten welke naam er op de tas mag komen en welke boodschap er op het persoonlijke kaartje mag!

 

De set is ook verkrijgbaar met een transparante fles zonder sticker.

 

Bij Nika van Stiphout coaching zijn we ontzettend fan van de bubbel techniek! Zelf hebben we hier ontzettend veel profijt van voor- en na optredens maar ook na volle lesdagen of het geven van workshops. Overal waar de stem veel gebruikt wordt merken we, dat zowel bij ons als bij de leerlingen, de techniek veel ontspanning en kwaliteitsverbetering van de stem geeft. Vandaar dat we hebben besloten sets zelf te gaan verkopen zodat meer mensen de voordelen kunnen ervaren!

 

De of bubbel techniek is in Scandinavische landen maar ook in Amerika al langer bekend (semi-occlusion of the vocal tract). Maar ook hier in Nederland zien we het steeds vaker voorbij komen (ook bijvoorbeeld achter de schermen bij The Voice Of Holland, heb jij er al een gespot?!)

 


Met een set kun je de coördinatie verbeteren tussen je houding, ademhaling, ademsteun, luchtverdeling en je stem. Daarnaast verbeter je ook nog eens de beweging van je stemplooien en verbeter je je stemkwaliteit.

 

Je kunt de bubbel set natuurlijk altijd gebruiken maar het is fijn om hem extra te gebruiken wanneer je;

- last hebt van je stem

- stemproblemen wilt voorkomen

- je stem intensief gebruikt hebt (bijvoorbeeld na het voor de klas staan of langer zingen)

- je stem wilt opwarmen

- je stemkwaliteit, ademhaling, ademsteun en houding wilt verbeteren