over nika van stiphout coaching

Waar is Nika van Stiphout Coaching gevestigd?

Nika's werkruimte bevindt zich in de Fitnessclub in Helmond. Maar Nika kan ook op (jouw) locatie werken!

Werken er meerdere docenten bij Nika van Stiphout Coaching?
Ja, sinds mei 2022 is Nika van Stiphout Coaching uitgebreid met meerdere docenten. Dit omdat we de vraag naar zang-, piano- en muzikale ontwikkelings lessen niet alleen aan konden.

 

Kan je bij Nika van Stiphout ook voor privé lessen terecht?

Ja, zeker! Je kunt terecht voor privé lessen, duo- lessen en groepslessen. Daarnaast bied Nika ook leuke workshops!

Wordt er op dit moment les gegeven op locatie of alleen online?
Na contact met het RIVM is er toestemming gegeven om vanaf 21 januari 2021 weer op locatie privé zanglessen te mogen geven.  Daarnaast kan je ook altijd gebruik blijven maken van online zangles! De lessen worden geheel gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Klopt het dat ik na een proefles nergens aan vast zit?

Dat klopt helemaal! Na een proefles zit je nergens aan vast! Je kunt dus altijd vrijblijvend langskomen voor een kennismaking of een proefles zang om te kijken of het iets voor je zou zijn en of het klikt.

Regelmatig is het voor veel mensen spannend (ook voor Nika toen ze vroeger haar eerste zangles had) maar dat komt helemaal goed! Alles gebeurt op een gezellige, laagdrempelige manier en allemaal op jouw tempo.

Hoelang bestaat Nika van Stiphout al?

Nika geeft sinds 2012 zanglessen, werkt sinds 2017 in de zorg en is op 1 augustus 2019 haar eigen bedrijf Nika van Stiphout gestart waar de zanglessen, muziektherapie en workshops onder één dak door zijn gegaan.

Kan Nika op locatie muziektherapie verzorgen?
Ja, zeker! Nika verzorgd al jaren Muzikale Ervaringen op verschillende locaties van onder andere de Zorgboog en Savant. De muziektherapie kan plaats vinden bij Nika of op (jouw) locatie.


Voor welke leeftijden biedt Nika zangles of workshops?

Voor alle leeftijden! De jongste persoon tot nu toe was 4 jaar oud en de oudste 72!

Kan ik bij Nika ook terecht voor 1 losse zangles?
Ja hoor, je kunt bij Nika zanglessen volgen aan de hand van een strippenkaart van minimaal 1 tot maximaal 10 lessen. Of aan de hand van een abonnement.


Wilt u meer weten over Nika of wilt u in contact komen?
Schroom niet!