onze DOCENTEN

Alle docenten binnen Nika van Stiphout Coaching zijn, net zoals al onze leerlingen, uniek. Zij hebben hun eigen krachten en passies maar werken allen met onze eigen lesmethode en visie. Alle lessen worden op maat gemaakt en afgestemd op de leerlingen. Twijfel je bij wie je het liefste les wilt? Neem even contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Nika van Stiphout geeft zangles.
Lisa Nobel geeft zangles.
Yoru de Valk geeft gitaar-, muziek en zangles.

Celeste Kok geeft zang- en pianoles.


Nika van Stiphout
Oprichter/eigenaresse Nika van Stiphout Coaching

 

Korte weetjes;

- Is Nika van Stiphout Coaching gestart in 2012.

- Geeft zanglessen vanaf 5 jaar oud.  Geeft daarnaast ook workshops (particulier, zakelijk en op scholen), groepslessen en muziektherapie bij Stichting No Guts No Glory en treedt op bij Duo Two On Point (bruiloften en partijen).

Voor meer informatie over het volgen van lessen bij Nika klik hier!

 

Wil je meer weten over Nika? Klik  dan hier!


Lisa Nobel

Zangdocent 

Hoi,

 

Ik ben Lisa, ik woon in Eindhoven met mijn vriend, mijn konijn en mijn hond. Naast het werken in de GGZ vind ik het heerlijk om te zingen en liedjes te schrijven. Sinds de basisschool zing ik en speel ik piano. De afgelopen jaren heb ik mijzelf ook gitaar leren spelen en treed ik af en toe op als singer-songwriter. Daarnaast heb ik ook nog andere  creatieve hobby’s zoals kleding maken.

 

Ik geef les aan iedereen die graag wil leren zingen en iedereen is welkom. Je mag zeker voor mij kiezen als je ook graag wil leren om liedjes te schrijven of teksten goed over te brengen. Door mijn achtergrond in de psychologie kan ik je ook goed helpen als je het spannend vindt om te zingen of als je je onzeker voelt bij het maken van muziek.

 

Ik leer je graag kennen tijdens een proefles!

      

Yoru De Valk
Gitaar- zang en muziekdocent

Yoru geeft ook les aan huis

Hallo daar!

 

Om te beginnen zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Yoru de Valk, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Helmond. Al vanaf jonge leeftijd ben ik veel bezig geweest met muziek en heb ik veel lessen gevolgd waardoor ik door de jaren heen veel geleerd heb. 

 

Wat leuke feitjes over mij zijn:

In 2019 ben ik begonnen met gitaar spelen, en na een jaar ben ik daarbij ook gaan zingen.

Ik sport graag, je kunt mij bijna elke dag wel in de sportschool vinden.

Qua muzieksmaak kan ik een brede diversiteit aan genres waarderen, ik luister bijvoorbeeld naar (soft)rock, blues, reggae, R&B/soul, pop, alternative, jazz, klassiek.

De stijlen die ik voornamelijk zelf speel en/of zing zijn: R&B/soul, (soft)rock, blues en pop.

Naast muziek ben ik werkzaam in de horeca. Ik kook graag en hierin kan ik ook weer veel creativiteit kwijt.

 

Persoonlijk denk ik dat goede muziek voornamelijk gedreven wordt door emotie en ik hoop daarom ook met mijn kennis en passie andere mensen te inspireren. Mijn doel is om een veilige omgeving te creëren waar ieder persoon op eigen niveau en tempo kan leren. Ik ontvang je graag voor een gratis proefles om mijn kennis en passie ook met jou te delen.

Tot dan!


Celeste Kok

Zangdocent

 

Korte weetjes

-Celeste is afgestudeerd aan de mbo theaterschool in Rotterdam. 
- Studeert op dit moment aan het conservatorium in Arnhem, ArtEz.

-Is gek op musicals en theater.

-speelt gitaar en piano.

Als kind was Celeste al veel bezig met zingen, ze kan zich geen dag herinneren waarin ze niet heeft gezongen. Sinds dat ze 7 jaar oud is speelt ze in theater producties, waar ze ook graag in zingt. Naast het veel bezig zijn met muziek, is ze bezig met haar vierde jaar aan de theaterschool en houdt ze ook van dansen en acteren.

Muziekstijlen

Pop/musical theater/kleinkunst/R&B/opera


Waarom je zeker voor Celeste mag kiezen;
Als je wilt acteren bij het zingen, dan kan Celeste je daar zeker bij helpen.
Door haar ervaring in de kleinkunst blinkt Celeste uit in het inleven bij muziek en zang, musical en acteren. Dit kun je erg leuk combineren in je zanglessen! 

 

Voor meer informatie over het volgen van lessen bij Celeste klik hier!


gratis proefles inplannen

Wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen! Je kunt hieronder een berichtje achter laten, we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op! Je kunt ook altijd even bellen naar 06-10593368 of mailen naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com .

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.