algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden  Nika van Stiphout Coaching. 

 

Laatst gewijzigd per 1 juni 2019.

 

Geldend voor alle leerlingen, deelnemers, bedrijven en particulierenafnemers van workshops, afnemers van een online cursus, afnemers van les/coaching en/of therapie (vanaf eerste contact online of live):

 

Zanglessen: 

* Een (proef)zangles dien je altijd in voren te betalen. Behalve wanneer deze door Nika gratis wordt aangeboden.

 

* Je kunt alleen een les ontvangen wanneer betaling voltooid is of wanneer er een begin gemaakt is aan de termijnbetaling. 

 

* Je kunt alleen betalen in termijnen. Houd er alsjeblieft rekening mee dat de termijn data altijd doorlopen, ook al heb je op die dag of die week misschien geen les gepland staan. Je bent verplicht het aantal lessen wat je hebt afgesproken van de strippenkaart of het abonnement te betalen, ongeacht of je wel of niet komt. De termijnen lopen door totdat het laatste bedrag betaald is. Het kan dus voorkomen dat je al meer lessen betaald hebt dan dat je hebt gevolgd. Deze heb je dan nog tegoed. Of je hebt al meer lessen gevolgd en moet deze achteraf nog even betalen.

 

 

* Nika kan ten alle tijden, zonder overleg met jou, een les laten vervallen of je les verzetten (datum en tijd worden in overleg met jou gepland). Uiteraard wordt er naar gestreefd dit zo min mogelijk voor te laten komen. Je wordt natuurlijk direct op de hoogte gesteld wanneer Nika niet aanwezig kan zijn en de les verzet of afmeldt.


*Restitutie van een factuur/van zanglessen/van een strippenkaart of abonnement is in geen geval mogelijk.

 

* In de vakanties lopen de lessen door, tenzij de leerling of Nika afmeld. Wanneer Nika op vakantie is wordt dit tijdig gecommuniceerd. 

 

 

 

Strippenkaart:

* Een les annuleren bij een strippenkaart kan eenmalig per strippenkaart, binnen 24 uur, kosteloos. Meld je vaker binnen 24 uur af dan wordt de les afgeschreven.  Afmelden tot 24 uur van te voren is kosteloos/zonder het afschrijven van een les. De les kan je binnen 14 dagen inhalen, anders vervalt deze.  Je dient zelf de les in de agenda in te plannen. Het is natuurlijk fijn als je even een berichtje stuurt, maar verder kun je in principe zelf de lessen annuleren en verplaatsen in de agenda. Is hiervoor geen ruimte in de agenda? Neem dan even contact op. Dan helpen we je verder.

 

* Een strippenkaart is half jaar geldig vanaf moment van ontvangst van factuur.


*Restitutie van een factuur/van zanglessen is in geen geval mogelijk.

 

* Heb je een strippenkaart gekocht maar heb je nog geen tijd om te lessen? Geef dit aan! Anders heb je kans dat je strippenkaart verloopt. Wanneer je het aangeeft kunnen we kijken naar wanneer je wel kunt starten en kunnen we de betaling even bevriezen/pauzeren. Je kunt je strippenkaart eenmalig 3 maanden bevriezen. Hiervoor worden €20,00 administratiekosten in rekening gebracht.

 

 

* Is je strippenkaart verlopen (tot maximaal 3 maanden)? Dan kun je voor €5,00 per les je lessen eenmalig 3 maanden verlengen. 

 


Abonnement
* Een les annuleren bij een abonnement kan eenmalig per abonnement, binnen 24 uur, kosteloos. Meld je vaker binnen 24 uur af dan wordt de les afgeschreven. Afmelden tot 24 uur van te voren is kosteloos/zonder het afschrijven van een les. De les kan je binnen 14 dagen inhalen, anders vervalt deze.  Je dient zelf de les in de agenda in te plannen. Het is natuurlijk fijn als je even een berichtje stuurt, maar verder kun je in principe zelf de lessen annuleren en verplaatsen in de agenda. Is hiervoor geen ruimte in de agenda? Neem dan even contact op.  Dan helpen we je verder.

 

*Heb je een abonnement maar heb je nog geen tijd om te lessen? Geef dit aan! Anders heb je kans dat je abonnement verloopt. Wanneer je het aangeeft kunnen we kijken naar wanneer je wel kunt starten en kunnen we de betaling even bevriezen/pauzeren. Je kunt je abonnement eenmalig 3 maanden bevriezen. Hiervoor worden €20,00 administratiekosten in rekening gebracht.


*Restitutie van een factuur/van zanglessen is in geen geval mogelijk.

 

 

Workshops

* Bij afmelding van deelname aan een workshop is restitutie in geen geval mogelijk. 

 

* Wanneer je nadat je een factuur ontvangen hebt (binnen het herroepingstermijn van 14 dagen), om een reden niet verder wilt met de zanglessen of niet meer wilt deelnemen aan een workshop, worden er annuleringskosten in rekening gebracht. (Ook bij betaling in termijnen).

Deze kosten bedragen 15% van het gefactureerde bedrag. De factuur wordt alleen gestuurd nadat er mondeling of schriftelijk bevestigd is niet door te willen gaan met de lessen en op welke manier.  . 

 

*Betaling van de factuur van een workshop dient in één keer te geschieden.

 

*Wanneer je je factuur niet hebt betaald of je termijnen niet betaald ontvang je geen les.  Hetzelfde geldt voor workshops en een online cursus. 

 

 * Bij achterstallige betaling kan een incassobureau ingeschakeld worden. 

De hierbij komende kosten zijn voor rekening van de leerling of afnemer van workshop of online cursus.

 

* Restitutie op betaalde lesgelden, een online cursus, workshop, of een strippenkaart is in geen geval mogelijk.

   

* Bij afmelding van deelname of niet deelnemen aan een workshop na het ontvangen van de factuur wordt er €25,00 in rekening gebracht.

 

* Bij afmelding van deelname of niet deelnemen aan een workshop na betaling van de factuur is restitutie niet in geen geval mogelijk.

 

Overig;

 * Lessen, het volgen van een online cursus, workshop, therapie of coaching bij Nika van Stiphout is geheel op eigen risico. Nika van Stiphout  is nooit aansprakelijk voor lichamelijk letsel of lichamelijke klachten na start van het volgen van lessen bij Nika van Stiphout Coaching.

 

Nika van Stiphout Coaching kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, of beschadiging van eigendommen van de leerling. Het betreden van de les locaties is geheel op eigen risico.

 

* Het is niet mogelijk om geld van cadeaubonnen terug te krijgen.

 

*  Het is niet toegestaan de teksten, video's, materialen van de online cursussen, trainingen, coaching te delen met derden, tenzij ik hiervoor schriftelijk toestemming heb gegeven.  

 

* Het is niet toegestaan om de opgedane kennis commercieel te verkopen of op te nemen in een eigen online cursus, event, training, coaching, tenzij ik hier schriftelijk toestemming voor gegeven heb.

 

* Nika streeft ernaar de materialen levenslang online toegankelijk te houden voor de deelnemers, maar dit kan ze niet garanderen. Als de materialen worden verwijderd of worden verhuist naar een andere URL zal ze dit tijdig, per mail, doorgeven. Zodat je de video's kunt downloaden  of bewaren. Nika zal dit bericht altijd versturen naar het laatste e-mailadres dat je bekend hebt gemaakt. Het niet doorgeven van een nieuw e-mailadres komt voor jouw risico.

 

* Elke handeling die je doet naar aanleiding van deelname aan een zangles, workshop of online cursus, live training, coaching of consultancy is volledig voor eigen verantwoordelijkheid van jou als deelnemer.

 

* Wanneer de verzendservice van Nika van Stiphout Coaching de online cursus naar uw mail verstuurd heeft (en u dus toegang heeft tot de digitale inhoud) komt uw herroepingsrecht per direct te vervallen.

 

Webshop;

- Na aankoop van goederen of diensten binnen de webshop, via bol.com of per mail (met betrekking tot de LaxVox sets of online cursus) kunt u binnen 14 dagen retourneren. U krijgt binnen 14 dagen uw geld terug.  Retourkosten zijn voor de klant zelf.

 

- Wanneer er, nadat Nika van Stiphout Coaching het pakket heeft verzonden en hier bewijs van heeft, iets gebeurt met het pakket is Nika van Stiphout Coaching niet aansprakelijk. Ook niet wanneer het pakket dead on delivery is of kwijt is.  U krijgt uw geld niet terug.

 

* De algemene voorwaarden kunnen op ieder moment aangepast worden.