privé ZANGLES & ZANGCOACHING

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Iedereen kan leren zingen en muzikaal ontwikkelen, laten we daar maar eens mee beginnen!
Daarnaast is niets zo veelzijdig als zang en muziek!

Zingen en muziek heeft met zoveel verschillende dingen te maken en betekend voor zoveel verschillende mensen zoveel verschillende dingen!

 

Denk aan; het leren zingen op zich, aan ademhaling, aan zelfvertrouwen, aan ontspanning, aan ritme, aan muziek, aan melodieën, aan verbetering van spraak en stemgebruik, aan het verbeteren van communicatie, aan het hebben van een hobby, aan het uiten van emoties, aan het ontwikkelen van creativiteit en ga zo nog maar even door!

Ben jij benieuwd wat zang en muziek voor jou, jullie of voor jouw kind(eren) allemaal kan betekenen?
Kom dan gerust even langs voor een gratis proefles!


Iedereen kan leren zingen, dus daar hoef je niet bang voor te zijn! De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden én worden op maat gemaakt!

 

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot de zanglessen en zangcoaching! Tenminste, daar doen we ons best voor...
Mocht je nog andere dingen willen weten, schroom dan niet en neem even contact op! 

 

De zanglessen en zangcoaching bij Nika van Stiphout Coaching is onderverdeeld in 2 leeftijdscategorieën;

- tot de 21 jaar oud

- ouder dan 21 jaar

Je kunt kiezen voor losse lessen, lessen op een strippenkaart of een abonnement. 


Hieronder vind je in volgorde alle benodigde informatie per leeftijdscategorie. Heb je nog vragen? Schroom niet en bel, app of mail eventjes!