ZANGLES & zangcoaching TOT DE 21 JAAR OUD


Voor het inplannen van een gratis proefles kun je klikken op onderstaande link. Je wordt dan doorverwezen naar ons aanmeldformulier.

Wat leuk dat je een gratis  proefles wilt volgen! Je kunt via de button hieronder een proefles aanvragen. Voor vragen of opmerkingen neem even contact op via 06-10593368 of nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com.

 

 

Na het aanmelden voor een proefles vind je in je mailbox (misschien spambox) je account gegevens voor onze app. Hiermee kun je de proefles zelf inplannen. Je dient hiervoor de gratis Logifit app te downloaden. Alle informatie over de app vind je hier!

 

 

LET OP; deze app bevindt zich in de testfase. Mocht je ergens tegen aan lopen, geef het alsjeblieft meteen even aan :)!.

 

 

Iedereen is natuurlijk anders. Vooral in deze leeftijdscategorie zit er veel verschil in manier van leren en interesse. De lessen worden dan ook geheel op maat gemaakt. Je kunt de zanglessen (en basis piano lessen) bij Nika van Stiphout Coaching volgen vanaf ongeveer 5 jaar. Dit is per kind verschillend. De lessen worden naar wens wat speelser en luchtiger vorm gegeven voor deze leeftijdscategorie.

Vanaf ongeveer 8 jaar zijn kinderen er vaak klaar voor om écht te gaan leren zingen en/of piano spelen. Daarom veranderen de lessen vanaf ongeveer dit moment van de gehele speelse zanglessen, piano lessen/muzikale ontwikkelingsmomenten naar de iets serieuzere aanpak. Maar ben maar niet bang, de lessen worden ook hier nog steeds geheel op maat gemaakt en afgestemd op wat de leerling leuk vindt!

Of je nu 8, 16, 21 of 53 jaar bent; 
De eerste stap is altijd het volgen van een proefles! Deze les is natuurlijk bedoeld om even 'te proeven'. Elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen, te kijken hoe de lessen er ongeveer uitzien en te kijken of dit eventueel bij je past. In de proefles legt Nika alles uit over de lessen en kijk je samen naar wat je graag wilt leren, wat je leuk vindt om te doen en wat er allemaal mogelijk is.

Je zit na de proefles nergens aan vast! Maar uiteraard gaan we er voor nu even vanuit dat je na de proefles door wilt gaan met de lessen. Wanneer je doorgaat krijg je een online mapje; hier kunnen alleen jij en Nika in. In dit mapje wordt je hele proces vastgelegd; van de nummers die je graag zingt, aantekeningen die gemaakt zijn, huiswerk wat je gekregen hebt en wat jij naar wens nog meer wilt toevoegen! 
 

Om ervoor te zorgen dat je de meeste stappen zet in deze periode is het handig, maar niet verplicht uiteraard, dat je iedere 2 weken beschikbaar bent voor een les. Dit zodat er precies voldoende verwerkingstijd tussen zit maar je wel vaak genoeg komt om de volgende stap weer te kunnen zetten zonder dat je terugvalt of opnieuw moet beginnen. Dit is daarentegen uiteraard niet verplicht. 

Bij Nika van Stiphout Coaching kun je les nemen aan de hand van losse lessen, een strippenkaart of een abonnement.

 
Iemand met al wat zang ervaring heeft vaak aan ongeveer 6 lessen genoeg om de basis onder de knie te krijgen. Heb je nog helemaal geen ervaring met zang? Dan zit de basis er binnen 10 lessen ook zeker in! 

(Mits je natuurlijk je huiswerk en oefeningen goed bijhoudt).

Bij een strippenkaart kun je je lessen flexibel inplannen (naar beschikbaarheid van de online agenda), bij een abonnement heb je altijd op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip les. Daardoor is een abonnement ook net wat voordeliger dan een strippenkaart.  

 

De lessen worden geheel op maat gemaakt; jij leert wat je graag wilt leren! Dit gebeurt aan de hand van liedjes die jij graag zingt. Er wordt non-stop aandacht besteedt aan jouw eigen leerproces.

De lessen kunnen zowel privé als in duo of kleine groep van 3 tot 4 personen vorm gevolgd worden. Daarnaast kun je kiezen tussen lessen van 45 of 30 minuten. Of een duo les van 60. Naar wens kan je ook dubbele lessen inplannen.

  

Wil jij op een fijne, ontspannen en goede manier leren zingen? Met de juiste ademhaling, ademsteun en zangtechnieken? Wil jij opzoek naar jouw eigen geluid, naar je eigen klank en jezelf en je stem zover mogelijk ontwikkelen? Wil je een leuke hobby vinden of lekker leren ontspannen? En wil je daarbij ook nog een extra portie doen, durf en zelfvertrouwen? Of wil je de basis van piano spelen leren?
Plan dan nu je gratis proefles in!  (Ouders zijn bij de proefles van harte welkom!)
 

 

gratis proefles inplannen

Wat leuk dat je een gratis proefles wilt volgen!  Voor vragen of opmerkingen neem even contact
op via 06-10593368 of nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com. Tot snel gelukkig!

 
Let op;
Volg je een proefles/les bij Celeste, Yoru of Lisa, dan kun je in contact komen met Celeste of Lisa via zanglesbijceleste@hotmail.com , artiest.yoru@outlook.com of lisanobel@live.nl. Hier mag je ook een mailtje naar toe sturen mocht je niet kunnen komen of vertraagd zijn. Je kunt niet met hen in contact komen via ons telefoonnummer.

 

 

Voor het inplannen van een gratis proefles kun je klikken op onderstaande link. Je wordt dan doorverwezen naar ons aanmeldformulier.

Bent u benieuwd naar de lestijden? Een overzicht van de lestijden kunt u inzien! Klik op de button hieronder!

TARIEVEN tot de 21 jaar oud

GELDEND VAN 1 JANUARI 2022 TOT MINIMAAL 1 JULI 2022
Een proefles is altijd gratis

Alle  genoemde tarieven inclusief BTW  (tot de 21 jaar BTW vrij)
Bekijk altijd even de algemene voorwaarden!
Daarnaast kunt u natuurlijk ook informatie opvragen of iets bestellen door contact op te nemen.

 

Nika van Stiphout Coaching werkt samen met Stichting Leergeld Helmond

 

Losse lessen
Bij het afnemen van een losse les betaal je de les ook vooraf en dien je deze binnen een maand te volgen. Wanneer dit niet het geval is vervalt deze. Het is dan ook belangrijk in voren de les in te plannen in de lesagenda zodat je zeker weet dat je deze kunt volgen. Wil je les op een regelmatige en voordeligere basis dan kun je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement.

Strippenkaart

Bij een strippenkaart kun je zelfstandig je lessen flexibel inplannen momenten dat jou uitkomt. Hierbij zit je nergens aan vast. De strippenkaart is een half jaar geldig vanaf het moment van ontvangst van de factuur. Na ontvangst van de factuur kun je al je lessen naar wens inplannen en vooruit plannen waar plaats is in de agenda. De strippenkaart betaal je per maand af. Het eerste betalingstermijn vindt plaats op de 1e van de volgende maand. 

 

Wil je je strippenkaart tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).


Is je strippenkaart verlopen (tot maximaal 2 maanden)? Dan kun je voor €10,00 per les je lessen eenmalig 2 maanden verlengen. 

 


Voordeel abonnement
Bij een abonnement is jouw plek altijd gereserveerd. Dit in tegenstelling tot lessen met een strippenkaart. Hierbij kun je in drukke periodes niet met zekerheid terecht. Bij een abonnement werk je met een lessen op vaste frequenties, vaste dagen en vaste tijden. De looptijd van een abonnement verschilt. Het abonnement betaal je per maand af.
Wil je een abonnement afsluiten? Bespreek dan eerst even met je docent welke dagen/tijden er beschikbaar zijn.

Wil je je abonnement tijdelijk bevriezen? Dat kan eenmalig 2 maanden. Je lessen en betalingen worden dan 2 maanden gepauzeerd. (Hiervoor worden wel €20,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Vroegtijdig een abonnement opzeggen is niet mogelijk. Overmacht kan altijd gebeuren. Maar bij 'zomaar' vroegtijdige beëindiging wordt er €20,00 administratie kosten in rekening gebracht en €10,00 opschort kosten per maand waar het abonnement nog loopt.

Je kunt daarnaast de zanglessen ook altijd cadeau geven!

PRIVÉ

LOSSE PRIVÉ ZANGles of zangcoaching (OP LOCATIE, AAN HUIS OF ONLINE)

 

Losse les 30 minuten

 

€37,00 per les (les afnemen binnen een maand)

 
   

Losse les 45 minuten

 

€48,00 per les (les afnemen binnen een maand)

 

STRIPPENKAART PRIVÉ ZANGles & zangcoaching (6 of 12  maanden geldig) (OP LOCATIE, AAN HUIS OF ONLINE)

45 minuten  

5 lessen

€44,00 per les, betaling per maand (6 maanden)

8 lessen

€42,50 per les, betaling per maand (6 of 12 maanden)
12 lessen   €41,00 per les, betaling per maand (12 maanden)
   

30 minuten

 

5 lessen

€33,00 per les, betaling per maand (6 maanden)

8 lessen

€31,50 per les, betaling per maand (6 of 12 maanden)

12 lessen

€30,00 per les, betaling per maand (12 maanden)

VOORDEEL abonnement PRIVÉ ZANGles & zangcoaching (3, 6 of 12 maanden) (OP LOCATIE, AAN HUIS OF ONLINE)

 

3 maanden 2 lessen per maand, 30 minuten  

€29,00 per les, betaling per maand

 
   

3 maanden 2 lessen per maand, 45 minuten

 

€40,00 per les, betaling per maand

 
   

6 maanden €-1.50 per les

 

12 maanden -€3,00 per les

 

DUO OF GROEP

LOSSE duo, 3 of 4 personen ZANGLES & zangcoaching (OP LOCATIE, AAN HUIS OF ONLINE)

 

Losse les 60 minuten;  

 €89,00 per les (les afnemen binnen een maand)

 

STRIPPENKAART 2, 3 of 4 personen ZANGles & zangcoaching (6 maanden geldig) (OP LOCATIE, AAN HUIS OF ONLINE)

60 minuten  

5 lessen

€85,00 per les, betaling per maand (6 maanden)

8 lessen

€83,50 per les, betaling per maand (6 of 12 maanden)

12 lessen

€82,00 per les, betaling per maand (12 maanden)

VOORDEEL abonnement DUO, 3 OF 4 PERSONEN ZANGLES & zangcoaching (3, 6 of 12 maanden) (OP LOCATIE,AAN HUIS OF ONLINE)

 

2 lessen per maand, 60 minuten  

€81,00 per les, betaling per maand

 
   

6 maanden; €-1,50 per les

 

12 maanden; -€3,00 per les

 

Voor het inplannen van een gratis proefles kun je klikken op onderstaande link. Je wordt dan doorverwezen naar ons aanmeldformulier.