OVERIGE groepslessen bij nika

In verband met de huidige coronarichtlijnen worden er op dit moment alleen groepslessen voor kinderen tot en met 12 jaar op locatie gegeven. Alle andere groepslessen worden pas weer aangeboden wanneer de richtlijnen van het RIVM dit toelaten. Je kunt je wel alvast aanmelden voor een groepsles of workshop naar keuze.

zingen zangles workshops privé groepsles groepen individueel muziektherapie helmond eindhoven noord-brabant kwaliteit proefles dagbesteding muzikaal ontwikkeling kinderen volwassenen ouderen privé zangles zang zingen workshops muziektherapie groepen

Vind jij het super leuk om te zingen, met zingen en muziek bezig te zijn, maar wil je liever in een groep zingen en leren zingen in plaats van privé lessen? Of ben je wat ouder en wil je graag in een leuke groep genieten van fijne muziek en hier samen op bewegen? Dan ben je ook bij Nika van Stiphout Coaching aan het juiste adres. Groepslessen zijn niet alleen heel leerzaam maar ook nog eens ontzettend gezellig! Je leert veel van elkaar en zult ervaren dat zingen in een groep heel veel fijne energie los maakt!